Šta je novo?

Optika i digitalna televizija za objekte(Yettel)

Šone

Novice
Učlanjen(a)
16.06.2025.
Pohvaljen
2
Za sva pitanja o ponudi optičkog neta i digitalne televizije iz Yettel ponude tu sam na raspolaganju.

Zašto se ne nudi objedinjena ponuda sve četiri usluge u paketu (Internet+TV+Mobilni+Fiksni), već samo, u najboljem slučaju, tri, a fiksni se plaća kao zasebna usluga?
Fiksni brojevi su stari po 40-50 godina, naročito stariji ljudi nemaju nameru da ih se odreknu.

I vrlo važno pitanje: Kad ćete najzad uvrstiti kanale United Medije?

Zašto se ne nudi objedinjena ponuda sve četiri usluge u paketu (Internet+TV+Mobilni+Fiksni), već samo, u najboljem slučaju, tri, a fiksni se plaća kao zasebna usluga?
Fiksni brojevi su stari po 40-50 godina, naročito stariji ljudi nemaju nameru da ih se odreknu.

I vrlo važno pitanje: Kad ćete najzad uvrstiti kanale United Medije?
Fiksni se koristi kao dodatak, ali je uračunat u sklopu celokupnog paketa, ako želite da objedinite sve usluge, gde zadržavate celu numeraciju prilikom prenosa. Cena je povoljna i dobijate dodatne minute u okviru ponude.
Kanali United Medije biće u ponudi kanaldo kraja Juna.

Dobro, da se sačekati do kraja juna.
Svesni ste da ako se to ne dogodi, mnogi ljudi mogu da izgube poverenje, baš kao što - ako se dogodi - možete da imate veliki priliv korisnika.

Nije objedinjeno jer i dalje funkcionišu kao 3 različite firme. Svi prodajni predstavnici imaju svoje različite KPI i svako gura svoje. Koristim sve njihove usluge i pokušao sam da objedinim al sam bolje ponude dobio odvojeno od svih.

Neko mi reče da ako ima MTS optika provučena, može i Yettel? Je li to takav dil ili je to takav slučaj samo kod toga što mi je rekao :)

@Igor jel može ovo da se spoji sa nekom temom, a ne da radnici kompanija otvaraju teme o svojim firmama ovde?

Kanali United Medije biće u ponudi kanaldo kraja Juna.
Ispostavilo se kao pogrešna informacija da ne kažem laž. Rekao bih loš start.. Kada budete imali nešto opipljivo rado ćemo čuti pa se možda i dogovoriti, konkurencija nudi 12 po dinar ili 20 po 50%, da ne navodim sad ko je ko, dovoljno je ukucati na google ko nudi slične usluge i videti.

Поjавила се јуче информација да ће од 29.07. у понуди бити Н1, Нова, итд. (укупно 25 нових канала).
Оно што је занимљиво је то да неће бити у понуди постојећим корисницима, већ само новим са новим пакетима који ће бити понуђени и старим корисницима, под новим условима.
Информација је са инстаграм профила Ефективе, знали су да промаше и раније, али видећемо, брзо ће морати да се објави нешто.
Ја свакако нећу прећи на "нов пакет", а планирам да откажем ТВ кад ми истекне уговор и да имам само интернет.
Ионако је све на ТВ-у смеће.

Vrh