Ovakvih je bilo na 309 tonu
Ovakvih je bilo na 309 tonu
na 74 nažalost ih ima 2. Ni u IK112M nije bolja situacija.Ne da mi ne nedostaje grejalica IK112LE, nego sam presrećan sa ovim.
Solo autobusi na 31 su u zadnje vreme postali veoma učestala pojava. Ovoliko na toj liniji nisu izlazili ni kad je GSP bio u ogromnom problemu sa zglobovima, pa su 16, 27, 65 i druge znale da imaju i po 5-6 solaća. Ne znam dal su u pitanju rezerve sa Studenjaka čime bi to koliko-toliko i moglo da se opravda ili prosto bezobrazluk Karaburme.To je bilo prvo vozilo nakon solo 31
Moje iskustvo u poslednjih par dana što se tiče klimatizacije u vozilima je sledeće: Solarisi u koji god da sam ušao, klima se jako slabo osetila; Gasni BMC-i i noviji i stariji poprilično dobro klimatizovani. Konkretno, danas mi se iz 17 i juče iz 31 nije ni izlazilo koliko je dobro radila klima. Solo BMC, bar kad su u pitanju Sagini, prezadovoljan sam. Conecto Strelin na 711 i Conecto Banbusov na 50, ne zna se u kom je veći pakao bio. Cobre i solo Otokari vrlo slabo. Vozač Streline Cobre se skuvao i nikako klimom u vozilu nije zadovoljan, a ni njegove kolege.U vozilu pakao. Stariji čovek je otvorio prozorče, kada se oglasila jedna žena tražeći da se zatvori prozor jer radi klima. Stariji čovek joj odgovara da se vozi od početnog stajališta, da je proključao i da uopšte ne oseti da radi klima. Na to ona odgovara da normalno da ne može da se oseti klima kada se svaki čas otvaraju prozori. Na to joj je on odgovorio da je sada prvi put otvorio prozor. Na kraju je prozor bio zatvoren a mi smo nastavili da dišemo na škrge.