Последњих пар дана сам опет прошао кроз неке улице на Новом Београду и упркос томе што сам свестан да су нам улице деценијама у релативно лошем стању, шокирао сам се кад сам видео колико има деоница где су у последње време рупе почеле масовно да се отварају или се уопште не крпе. Омладинских бригада прекопута Ерпорт ситија, Антифашистичке борбе, незакрпљене рупе на коловозу у Омладинских бригада прекопута Општине (крпљено пре пар недеља али асфалт је толико уништен да се нове рупе отворе два дана после крпљења), Булевар Зорана Ђинђића од Омладинских бригада до Антифашистичке борбе су главни примери на Новом Београду. Пуно примера има и по остатку града, али НБГД истичем јер ту живим. Никад, али НИКАД нам улице нису биле оволико лоше одржаване. Ако нису у стању да их темељно реновирају, нек барем пресвуку асфалт целом ширином и дужином када виде да интензивно пропадају, а не да чекају да се скроз распадне и онда замене горњи слој асфалта и то само тамо где има баш пуно закрпа. Џаба две милијарде евра градског буџета када не знају да потроше тај новац како треба.