[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=445907#p445907:3d2igulv je napisao(la):
Zacard » Sre Apr 12, 2017 3:15 pm[/url]
Da li neko moze da mi da informacije kome treba da prijavim pocupane ili unistene stubove u Bulevaru Tresnjinog Cveta na Novom Beogradu. To su stubovi koji onemogucavaju da automobili prave polukruzno preko zelene povrsine. Evo ga primer:
Apropo ove teme posle mesec dana sam dobio sledeci odgovor:
"Поштовани,
Након извршених провера на терену од стране надзорног органа Сектора за путеве, као и провером у евиденцији саобраћајне сигнализације и опреме коју поседује ЈКП “Београд пут”, утврдјено је да у улици Трешњин цвет, поменути стубићи који се налазе у јавној зеленој површину – у разделном острву, нису постављени по налогу Секретаријата за саобраћај као режимска мера која се примењује у оквиру техничког регулисања саобраћаја.
Из тих разлога, поменути жуто-црни стубићи који су постављени у јавној зеленој површини , нису у програму редовног одржавања Сектора за путеве.
Потребно је да се поводом предметне пријаве обратите надлежном предузећу за одржавање опреме-стубића које је извршило и њихово постављање а то је ЈКП “Зеленило Београд”.
Срдачан поздрав"
Mail sam prosledio na JKP "Zelenilo Beograd" tako da sada cekam odgovor od njih. Ocigledno ingerenciju nad stubicima imaju razlicita preduzeca zavisnosti od lokacije. Korisna informacija za prijavu posto je neko u ranijim postovima spomenuo da je imao slican problem.