Šta je novo?

Novogodišnji okup forumaša 2016 - Šumatovac (subota) 24. decembra od 18h

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zadnje prirpreme za ovaj hepening se odvijaju u Šumatovcu...

15673453_1830428900547037_1053452608_n.jpg

Sizife, na tebe sam potrošio 100-ti plusić! Podržavam ideju da se na neki način zabeleži okupljanje, mada ne bih išao u detalje :) :gobb:

Tek sam malopre video , tako da ne dolazim. Mada još uvek vučem posledice od prošle godine :shock: , lep provod želim (sa dosta rotacija :lool:) i pozdrav za sve forumaše i Srećna Nova 2017.

Bilo fino ispricali se dobili poklon od redakcije beobuilda
Ko nije dosao mora da ceka kraj sledece godine

Upoznao nove ljude, video neke koje nisam dugo, (pozitivno) promenio mišljenje o nekim ljudima, sve u svemu lepo sam se proveo :) :gobb:

Bilo je super. Šteta što nisu bili laki72 i još neki ljudi koje sam očekivao, ali nema veze. Bilo superiška.

Drago mi je da vam je bilo fino. Nazalost, nismo svi bili u mogucnosti da se druzimo. Ja sam morao da dezuram na poslu.
Bice jos prilika ;)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Žao mi je što nisam uspeo da dodjem :( biće prilike sve vas pozdravljam i sve najbolje u 2017 :gobb: :pob:
Jel može malo fotki ?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=424872#p424872:35yijlq0 je napisao(la):
profa_chb » Sun Dec 25, 2016 4:03 pm[/url]":35yijlq0]Upoznao nove ljude, video neke koje nisam dugo, (pozitivno) promenio mišljenje o nekim ljudima, sve u svemu lepo sam se proveo :) :gobb:
Drago mi je da smo se videli :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh