Šta je novo?

Novi Sad - Projekti u izgradnji i opšta diskusija o planiranim projektima

Nije toliko daleko od centra ovo mozda 15tak min setnje od trga do ovde

Nije toliko daleko od centra ovo mozda 15tak min setnje od trga do ovde
40 min po Google mapama. Ne mogu da zamislim bilo koga ko živi južnije od Banatića da ovde dolazi peške na posao. Bicikla jeste opcija za ostatak grada, ali vrlo klimavo jer fali infrastrukture svake vrste. Javni prevoz isto nije opcija. Tako da će ovi poslovni kompleksi verovatno privući samo gomilu automobila svaki dan, i naravno povećati gužve i u tom delu, ali i u celom gradu.

3 km setnje nije da je ne znam koliko udaljeno a iskreno i ne znam gde bi u ns moglo blize da se stave kimpleksi poslovnih zgrada a da nije daleko od cetra tj da je blize od ovog... Ovo uopste nije losa lokacija industriska zona je iz nepoznatog razloga na lokaciji koja je aktraktivna(nepoznatog razloga sem luke na)

Meni se svidja taj izdvojeni poslovni ambijent
Generalno je ok za poslovno okruženje, taman da se malo rastereti centar.
Isto kao i budući Delta Iron, ali ovo mi je za Novosadjane bolja opcija.
Dosta kolega mi je reklo da bi voleli da tamo rade baš zbog osiguranog parking mesta na koji dosta gube vreme kada dolaze u centar.
Generalno u NS-u se može svuda stići biciklom.
Zaposlenima će tamo biti super, nije gužva, blizu im je i BIG, a ne pretrpavaju centar.

Ima ta zona dobar potencijal i ta i ona iza groblja na novom naselju lepo organizovane ulice siroke dosta mesta za zgrade kanca

Vrh