Šta je novo?

NIS - Naftna industrija Srbije

AV je ekspert za stvaranje vesti i tenzija tamo gde ih nema.
Činjenice su sledeće.
1. Ne radimo već nedelju dana i ova topla cirkulacija na par postrojenja ništa nije značila osim za politiku

2. Rafinerija ne stoji prvi ni poslednji put. Istina, mesec i po smo radili s minimalnim kapacitetom, ali imamo još fore dok ne krene da gori pod nogama.

3. Ne može uvoz da pokrije potrebe Srbije. Niti ima kapaciteta u okolini niti ima logistike. Rafinerija mora krenuti da radi do proleća inače će nastati haos.

Mene najviše brine (a verujem i njih) gas od januara. Loš je trenutak da se ostane bez gasa, a svakako nam je gas neophodan i za rafineriju. Bolje da su to makar rešavali poslednjih godinu dana.

Što se tiče firme, za sad nema promena. Ništa se u stvarnosti nije promenilo od prošle nedelje. Samo izmišljaju rokove

Kao činjenicu moramo da prihvatimo da je nedvosmisleno da Rusi ne žele da prodaju, nije novac u pitanju već politika.

Dakle, ipak neće da prodaju. Nije da nismo znali, ali zašto se onda čudi da nema produžetka, kako bi se prodaja završila.

Upravo to - SNS + SPS vlast sve vreme obmanjuje građane Srbije, 10 meseci ništa nisu radili, i sada smo u situaciji da smo jedina zemlja u Evropi koja se susreće sa potencijalnim nedostatkom gasa, nafte, goriva, sankcijama... nadam se da SNS+SPS vlast neće i banke zatvoriti. Jer sve što rade, vodi ka tome, kao što prvorođeni kaže.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Немојте много народ да грдите, јер је мајсторски изманипулисан. А ево и сада
AV je ekspert za stvaranje vesti i tenzija tamo gde ih nema.
Činjenice su sledeće.
1. Ne radimo već nedelju dana i ova topla cirkulacija na par postrojenja ništa nije značila osim za politiku

2. Rafinerija ne stoji prvi ni poslednji put. Istina, mesec i po smo radili s minimalnim kapacitetom, ali imamo još fore dok ne krene da gori pod nogama.

3. Ne može uvoz da pokrije potrebe Srbije. Niti ima kapaciteta u okolini niti ima logistike. Rafinerija mora krenuti da radi do proleća inače će nastati haos.

Mene najviše brine (a verujem i njih) gas od januara. Loš je trenutak da se ostane bez gasa, a svakako nam je gas neophodan i za rafineriju. Bolje da su to makar rešavali poslednjih godinu dana.

Što se tiče firme, za sad nema promena. Ništa se u stvarnosti nije promenilo od prošle nedelje. Samo izmišljaju rokove
Саша, јеи ли ти технолог машинац или хемичар?

Ако си ово прво, јеси ли учестововао у изградњи нових постројња ближе Старчеву?

Gas može da se doprema preko Mađarske, skuplje ali u dovoljnoj količini.

Ali za gorivo nema rešenja. Neće se čekati proleće već nastaje momentalni kolaps kada banke otkače NIS i njihove pumpe prestanu sa radom. Ostaju uvoznici i kupci od uvoznika a to je 20 - 25%.

O tome nisam video da je bilo ko govorio, ni nadležni ni nenadležni.

Ubogi srpski narod dao 2 miliona glasova SNS+SPS koaliciji, jer je poverovao u priču da će Evropa da se smrzava bez gasa, a da ćemo ga mi jedini imati. Sad ne da nemamo gas, nego nemamo ni naftu, dok svi ostali imaju i jedno i drugo.

Ne samo da nece imati gas i naftu, vec i hranu. Da se podsetimo

g6mtwc10.jpg

g6mtsi10.jpg

g6mt4s10.jpg

g6mt7710.jpg

1676_s11.jpg

Сад ће Драган да нам објасни како је луди шиптар био јасан и да ће Србија да преузме пословање компанијом.
Смејурија од власти, а такви телетабиси нам кроје судбину ево већ 13 година, са великом вероватноћном да укупно то буде 15 година.
Kako misliš 13 godina?
Crveno - Crna koalicija nas jaše 30 godina
Nije prvi put da su sankcije ničim izazvane.
Mi smo teletabisi kad dozvoljavamo

Vrh