Šta je novo?

Nemanjin grad

Trenutno jedno moze da se uzme kredit sa hipotekom na neku drugu nekretninu, da bi banka isplatila iznos u celosti sto pre.
Ovo je info za sad. I da spuste ucesce njima izgleda ne odgovara da stan na kredit jer moraju izdraditi do 80 % da bi banka uopste odobrila kredit, a vec sad traze 50 % ucesca.

Mozda se nesto promeni za koji mesec...

Tako je. U renderima Elixir-a za gradjevinsku dozvolu, to je bilo naznaceno.

Pogledajte prilog 217732
Pogledajte prilog 217733
Ovo je takodje bilo moje pitanje Vizantiji, jer sam videla da na njihovom sajtu ova ulica nije prikazana.
Razlog sto sam pitala, prijateljica zivi u Park Vili,i kaze da se jos nisu uknjizili jer Park Vila ili neko drugi,ne zna tacno mora da pdrade prilaz sa zadnje strane, gde su kucice iza Lidla. Pa kad taj prilaz bude gotov onda uknjizba. Ako neko moze da proveri takodje,znacilo bi. E sad ja sa pitala Vizantiju da li slucajno zna da li kompleks ima neke veze sa ulicom prema Stepi, rekli su da za sada ne znaju,kad se prevede gradjevinska videce detalje...

Presece me zivot kad sam procitao naziv teme. Reko reaktivirali onaj "projekat" ispod Kalemegdana, navodni srednjevekovni grad, Skoplje 2.0

Koliko sam zakljucio posle razgovora, Elixir je zapravo obavestio interesente da je ovo postao projekat Nova Vizantija firme i prosledio im je sajt. Nisu poceli jos sami da se reklamiraju, tako da je ovo sve preliminarno dok ne dobiju svu dokumentaciju od Elixir-a i ne rese sami sa sobom neke stvari. Na telefon se javljaju iz prodaje projekta "Palata Vizantija".

Ovo za kredite mi je nezamislivo za projekat od 600+ stanova, i skoro sam ubedjen da ce moci i ta opcija kada pocnu sa prodajom. U suprotnom, prepustam ovu temu nekom drugom jer me to diskvalifikuje iz ovog projekta 😁

Vrh