Šta je novo?

Nehigijenska,divlja i slična naselja

Romvil u nastojanju uvjek znaju kad i gdje treba
20230624_202112.jpg
 
Da li iko zna put i način poništenja dodele kuce sa placom socijalno ugroženom (romskom) lici, koje ne samo što ne održava dodeljeno , vec tu stvara ekstremno ne higijensku sredinu na tom placu u vidu mešavine svuda razbacanog stajskog i živinskog djubreta kao i raznih dr. stvari sakupljenih po kontejnerima .
Što ga čini
,,komšijom iz pakla,, sa armijom muva i smrada, koj prilikom ukazivanja na problem preti odmazdom od. strane mnogoljudne familije koja varijanilno obitava u toj dodeljenoj imovini., u slučaju ponovnog ukazivanja na problem nj. ili drrugima naročito u slučaju prijavljivanja nadležnim službama.
 
Poslednja izmena:
Да има реда, прво би реаговале надлежне инспекције за екологију, комуналне послове и сл. Али због политике гурања под тепих, сви ће се правити луди.
 
Da,...
za sada vidim samo trpljenje zuluma koje prostiče od pojedinaca zašticene nacionalne manjine , koji su uživaoci ne sebične više strane razne pomoći koju zapravo dobijaju od ostalih sugradjana kroz razne namete upravo namenjene za ugrožene-zašticene.

Najcešci predlog rešenja takve zulumske situacije ne higijenskog ,, komšije iz pakla,, glasio je:
Prodaj svoju kucu i odseli se od njih i ako su oni dobili a ti kao koren nasledio.
Ili ti ukratko - Došli divlji i isterali pitome ☹️
 
Класична политика гурања главе у песак. Тако се толеришу и све остале свињарија у друштву.
 
Može dok ne proključa, a onda na žalost se vraća sa kamatom. 🔥
 
Vrh