Nenad Milanović proglašen krivim za nuđenje mita | BIRN
Viši sud u Beogradu prvostepeno je proglasio Milanovića krivim za nuđenje nameštanja tendera.
birn.rs
Лдм и Ниш екпрес такође имају у својим возилима.Bane ugradio unutrasnje displeje u Akiama
BusLogic kvalitetaNe znam da li je nakon poslednjeg ažuriranja, ali je na Google Mapsu na iOS-u sada istaknuto da li je vreme dolaska po redu vožnje ili u realnom vremenu. I ono nema veze sa životom, više puta danas testirano, ne dolazi ni ono što je navodno u realnom vremenu, a o onom po redu vožnje da ne govorim. Uz to displej isto briljira, pa dođe neki fantomski bus koji nije ni na spisku (konkretno stajalište Erport siti, 19h)
У 611 исто има најваћа већ дуже.Konačno počela najava na potezu 600. Konkretno cobre 70186 i 70309 na 610. Još se samo čeka najava ka Obrenovcu.
Srećan besplatan javni prevoz, jeste da je cena dinamički javni prevoz, privatizacija GSP-a i gašenje trolejbusa. Ovo ne sme da prođe jer je ovo samo način da se dalje uništi GSP. Ne postoji besplatan javni prevoz i sve se plaća iz budžeta, novac ne raste na drveću.
Па да ли је у време самоуправљања, легендо, био бесплатан јавни превоз?Ja sam mislio da ti kao neko ko je mozda naklonjen samoupravnom sistemu ces podrzati ovo.
Ne mora da znači, samo ćemo da plaćamo više kroz porez. Tako da ćemo u stvari mi kupiti Boznakaja trole i tramvaje.Srećan besplatan javni prevoz, jeste da je cena dinamički javni prevoz, privatizacija GSP-a i gašenje trolejbusa. Ovo ne sme da prođe jer je ovo samo način da se dalje uništi GSP. Ne postoji besplatan javni prevoz i sve se plaća iz budžeta, novac ne raste na drveću. Skupština grada Beograda je 25.12. tada uvode formalno "besplatan" javni prevoz.
Prevoz nikad nije bio besplatan, ako ne računamo firmu Šverc komerc.Па да ли је у време самоуправљања, легендо, био бесплатан јавни превоз?
Ja sam mislio da ti kao neko ko je mozda naklonjen samoupravnom sistemu ces podrzati ovo.
Svakako karma is a bitch, ovo mislim pre svega na sve veci broj porodica koji ima po nekoliko automobila. Sada ce gospoda koja generisu najvecu guzvu u gradu placati indirektno gradski prevoz.