Svaka čast za snimak. Sad se konačno vidi obris petlje u Balugi, ali mi uopšte ne deluje da je ostalo posla još do kraja godine.Vlado stigao i do Preljine
Svaka čast za snimak. Sad se konačno vidi obris petlje u Balugi, ali mi uopšte ne deluje da je ostalo posla još do kraja godine.Vlado stigao i do Preljine
Šta vas briga, bar imate ekološki osvešćene seljake. Sigurno su tako revnosni i pri korišćenju pesticida i antibiotika.Kako stoje stvari, Kraljevo neće dobiti izlaz na auto-put ni ove godine.
Ako sam dobro razumeo, prelaze na deonicu Vrnjačka Banja - Vrba?A inače da dodam, jutros je gomila kamiona i mehanizacije otišla ka Banji. I taj ulaz na asflatnu bazu je zatvoren pre 7 dana posle poslednje blokade.
Ne znam, ne mogu da tvrdim ali sam video jedno 10 kamiona u kolonama i još par sa mehanizacijom. Možda je samo neko prebacivanje.Ako sam dobro razumeo, prelaze na deonicu Vrnjačka Banja - Vrba?
Kakve to ima veze sa uticajem asfaltne baze na lokalnu sredinu, ?Da,problem je u lokalnim institucijama koje su gde su blokade isplaćivale daleko manje iznose nego tamo gde nije bilo blokada.
To sa Asfaltnom bazom su ubacili da bi omasovili prostest i da bi se još ljudi skupilo da blokira radove jer situacija je da je 93% meštana ispalaćeno a da 7% njih nije uzelo novac za eskpropijaciju nezadovoljni cenom. Tih 7% blokira radove.Kakve to ima veze sa uticajem asfaltne baze na lokalnu sredinu, ?
Ovo znaš sto posto ili si onako rekao?jer situacija je da je 93% meštana ispalaćeno a da 7% njih nije uzelo novac za eskpropijaciju nezadovoljni cenom. Tih 7% blokira radove.
Imaš TV prilog od pre 15 dana kada je bila blokada ulaska na trasu , to je izjavio jedan od mešatana koji se najćešće pojavljuje u medijima.Ovo znaš sto posto ili si onako rekao?
Ako je zaista tako, onda stvarno treba biti malo umereniji kad se celi taj cirkus oko eksproprijacije komentariše na forumu.
Tu je problem. Informacija je da su nekolicina njih odlučili da traže veću cenu, na nagovor "obrazovanih ljudi". Nisu nezadovoljni cenom za poljoprivredno zemljište nego smatraju da će država iskoristiti to zemljište da ga preproda kao građevinsko zemljište. To je na nagovor pojedinaca koji smatraju da će na taj način država zaraditi a oni ostati uskraćeni. Ovo je posebno došlo do izražaja u selima u okolini Čačka.Poljoprivredno je zemljište. Ima gde ponude malu cenu a ima i gde ljudi svoje probleme žele da reše na način da povećavaju realnu cenu.