Pendolino
Advanced
- Učlanjen(a)
- 15.11.2012.
- Pohvaljen
- 6.373
Prethodni režimi?Koliko ti imaš godina?Znaš li šta je taj režim zatekao 6.oktobra u Srbiji?Pustoš!Isto to će zateći oni koji dođu posle ovog zla na vlasti!Samo još gore...Bilo kako bilo ovi nesto napravise , predhodni rezimi ni lopatu nisu podigli, cinjenice, na stanu cene gradnje, rokovi, ugradnje i sve sto idesa time...
Bilo kako bilo ovi nesto napravise , predhodni rezimi ni lopatu nisu podigli, cinjenice, na stanu cene gradnje, rokovi, ugradnje i sve sto idesa time...
ZbogomBilo kako bilo ovi nesto napravise , predhodni rezimi ni lopatu nisu podigli, cinjenice, na stanu cene gradnje, rokovi, ugradnje i sve sto idesa time...
od 01.11.2024 nicu ko pecurke posle kiseKako se ovde blokiraju botovi?Našao...
Mali Caci koliko imas godinica? Jel ti pamcenje krenulo 2012? Ne lupaj gluposti, pola obilaznice, 200 km polu auto puta Beograd -Horgos, deonice na juznom i istocnom kraku koridora 10 zapoceli, mnoge skoro zavrsili, zapoceli ap ka Cacku, rekonstruisali hiljade km magistralnih puteva, ceo auto put Beograd - Nis, prosirili magistralu Zlatibor - Kokin Brod, sa svim mostovima, peglanjem krivina, tunel u Ovcar Banji, Paracin-Zajecar temeljna rekonstrukcija i prosirenje, brzi put ka Kragujevcu, most na adi, Zemun-Borca most. Da li si ti svestan da je infrastruktura 2000. bila u uzasnom stanju i da je sve trebalo rekonstruisati. Plus vratili staru deviznu stednju, decije dodatke, povecali platu sa 30 na 300 evra (10x) i kada su otisli sa vlasti ostavili dug od 14 milijardi evra. Zvalavi je samo toliko ukrao na infrastrukturi a sada je dug preko 50 milijardi. Tako je mogla i moja nepismena baba graditi tako sto moje unuke zaduzuje...Pa aj navedi iz te "danas" statistike koje su to deonice ja ne znam a ne zna ni danas,
Ono sto ja znam i svi koji se vozimo su kompletan Milos veliki do Cacka uskoro do Pozege, istocni krak e75 u potpunosti, juzni krak komplet , Moravski do banje, , kompleta obilaznica oko Beograda, ,e70-Sabac loznica, puno jos nekih sitnih i puno koji se trenutno grade,
Problem u "danasu je sto nigde ne navode konkretno sta je to Tadic napravio od-do,
Ps za ovog sto pominje cacije, tu tvoju propagandu mozes na pumpanju da prosipas.
.. Samo mi recite da nije postojao nijedan jedini plan, nacrt ili tako nešto nalik na današnji zapadnomoravski koridor, pa i da poverujem u te bajkovite teletabis priče.
To je kao da kupis sebi auto prema svojim mogucnostima, pregovaras sa bankom, gledas i na kraju uzmes reno megan na kredit od 3%. Banka ti gleda primanja svaki mesec, doneo si tonu papira, moras da ga odrzavas u ovlascenom. Posle isplate kredita ostaje ti auto s kojim nesto mozes i para za zivot.Mali Caci koliko imas godinica? Jel ti pamcenje krenulo 2012? Ne lupaj gluposti, pola obilaznice, 200 km polu auto puta Beograd -Horgos, deonice na juznom i istocnom kraku koridora 10 zapoceli, mnoge skoro zavrsili, zapoceli ap ka Cacku, rekonstruisali hiljade km magistralnih puteva, ceo auto put Beograd - Nis, prosirili magistralu Zlatibor - Kokin Brod, sa svim mostovima, peglanjem krivina, tunel u Ovcar Banji, Paracin-Zajecar temeljna rekonstrukcija i prosirenje, brzi put ka Kragujevcu, most na adi, Zemun-Borca most. Da li si ti svestan da je infrastruktura 2000. bila u uzasnom stanju i da je sve trebalo rekonstruisati. Plus vratili staru deviznu stednju, decije dodatke, povecali platu sa 30 na 300 evra (10x) i kada su otisli sa vlasti ostavili dug od 14 milijardi evra. Zvalavi je samo toliko ukrao na infrastrukturi a sada je dug preko 50 milijardi. Tako je mogla i moja nepismena baba graditi tako sto moje unuke zaduzuje...
Završava se tako što je cena sa 800 miliona došla na 1.6 milijardi, a prećiće 2 milijarde sigurno, što je procena troškova. Naravno, direktnom pogodbom...I jel išta od toga započeto ili nedajbože završeno ?
Ovako, 2000. godine magistrala putna infrastruktura je bila u raspadu i mnoge deonice su rekonstruisane. Autoputevi su takođe bili u lošem stanju. Do 2012. izgrađena je jedna traka od Beograda do Horgoša, rekonstruisan dobar deo druge trake. Dobrim delom rekonstruisan autoput prema Nišu. Projektovani su, obezbeđeno finansiranje, urađena eksproprijacija, izvođači uvedeni u posao na južnom i istočnom kraku koridora X. Sadašnji režim je preuzeo te radove i u njihovo vreme je to završeno, s tim što su Grdeličku klisuru guslali 7 godina. Deonica Ljig- Preljina je takođe započeta 2012., a pre toga je obezbeđeno finansiranje. Deo obilaznice oko Beograda je urađen. Ne može režim AV da preuzme sve zasluge za izgradnju auto-puteva. Ako se ne varam, prve deonice auto-puta koje je režim AV od početka do kraja ugovorio i izgradio su Obrenovac-Ljig i Ljig- Lajkovac.Pa aj navedi iz te "danas" statistike koje su to deonice ja ne znam a ne zna ni danas,
Ono sto ja znam i svi koji se vozimo su kompletan Milos veliki do Cacka uskoro do Pozege, istocni krak e75 u potpunosti, juzni krak komplet , Moravski do banje, , kompleta obilaznica oko Beograda, ,e70-Sabac loznica, puno jos nekih sitnih i puno koji se trenutno grade,
Problem u "danasu je sto nigde ne navode konkretno sta je to Tadic napravio od-do,
Ps za ovog sto pominje cacije, tu tvoju propagandu mozes na pumpanju da prosipas.
Nisu odsečeni, to je reka Musača, oduvek je tu.Pogledajte prilog 235697
Čime su ovi ljudi zaslužili da budu odsečeni kao oni u Vrnjcima?
Je***a ih obilaznica.