Šta je novo?

Moravski koridor E-761 (Pojate - Preljina)

Алтаир

Higher intermediate
Učlanjen(a)
04.04.2021.
Pohvaljen
3.407
Због тога ми је пало на памет да је боље да заврше до Крушевца-запад! Ту има спој са градом.

Poslednja izmena:

aca_info

Beginner
Učlanjen(a)
17.01.2023.
Pohvaljen
60
Мени баш и није логично. Није логично да не постоји ниједан мост између Крушевца и Трстеника. По тој логици, нису морали да праве петљу у Великој Дренови. Требали су још једну да направе у Макрешане и да саобраћај из Александровца на пример иде преко Крушевца. Циркус 🤡

fjerinic

Higher intermediate
Učlanjen(a)
24.09.2015.
Pohvaljen
767
Мени баш и није логично. Није логично да не постоји ниједан мост између Крушевца и Трстеника. По тој логици, нису морали да праве петљу у Великој Дренови. Требали су још једну да направе у Макрешане и да саобраћај из Александровца на пример иде преко Крушевца. Циркус 🤡

Ne razumem, kakav most izmedju Krusevca i Trstenika kada su oba grada sa iste strane Morave?

fjerinic

Higher intermediate
Učlanjen(a)
24.09.2015.
Pohvaljen
767
Okej, shvatam sta si mislio. Vidim u komentarima da se ljudi zale da mestani Aleksandrovca i Brusa nece moci da idu od Stopanje do Velike Drenove i da je tu potreban most na Z. Moravi.
A kako su do sada isli?

aca_info

Beginner
Učlanjen(a)
17.01.2023.
Pohvaljen
60
Okej, shvatam sta si mislio. Vidim u komentarima da se ljudi zale da mestani Aleksandrovca i Brusa nece moci da idu od Stopanje do Velike Drenove i da je tu potreban most na Z. Moravi.
A kako su do sada isli?
Ако би неко из Александровца ишао до Велике Дренове, најкраћи пут му је кроз Крушевац.

vladanciric

Beginner
Učlanjen(a)
09.09.2021.
Pohvaljen
40
Ако би неко из Александровца ишао до Велике Дренове, најкраћи пут му је кроз Крушевац.
Izgleda da će posle izgradnje imati dve opcije:

1. Preko Čitluka i Jasičkog puta na stari Jasički most
2. Da se uključe na autoput na novoj petlji Koševi a da se isključe na petlji Velika Drenova

fjerinic

Higher intermediate
Učlanjen(a)
24.09.2015.
Pohvaljen
767
Dobro, samo mi nije jasno kako je autoput pogorsao putovanje od Stopanje do V. Drenove?

• Sviđa mi se
Reagovanja: ccc

Алтаир

Higher intermediate
Učlanjen(a)
04.04.2021.
Pohvaljen
3.407
Ја не видим могућност за безбедан спој на АП у Макрешанима, као што је и Просторни планер рекао боље да заврше да Крушевца- запад и пусте у саобраћај! Него да неко изгуби главу!

Učlanjen(a)
08.10.2022.
Pohvaljen
264
Занимљиво да су се одлучили на тип портала са измењивим садржајем као у Хрватској. Једва чекам да видим шта ће све од дигиталних система имати.
Screenshot_20230319_120852_YouTube.jpg

RegentAL

Intermediate
Učlanjen(a)
02.04.2019.
Pohvaljen
609
Ја не видим могућност за безбедан спој на АП у Макрешанима, као што је и Просторни планер рекао боље да заврше да Крушевца- запад и пусте у саобраћај! Него да неко изгуби главу!
Screenshot_20230319_150012.jpg

Vrh