Koristite Waze, tamo je zatvorenaJe l preljina zatvorena do 10.12? Na google pise otvorena
Koristite Waze, tamo je zatvorenaJe l preljina zatvorena do 10.12? Na google pise otvorena
Zvanično Do kraja godineDa li se negde pojavio zvaničan datum otvaranja do Vrbe? (Ili nezvaničan)
Ovo je odavno trebalo da se zatvori i rekonstruiše.
Koliko znam meri se do ulaska u naseljeno mesto, dakle do table na ulazu u mesto. Na autoputu do najbližeg isključenja za to mesto. E sad šta je najbliže isključenje za Bg to ne znam. Verovatno petlja Obrenovac.Imam jedno pitanje. Video sam na tabli u Adranima da je udaljenost do Beograda označena kao 139 km, što mi deluje nerealno. Zanima me kako se određuje ta kilometraža, odnosno, na koju tačku se odnosi početak Beograda u ovom slučaju? Da li je to možda naplatna rampa u Obrenovcu?
Imam jedno pitanje. Video sam na tabli u Adranima da je udaljenost do Beograda označena kao 139 km, što mi deluje nerealno. Zanima me kako se određuje ta kilometraža, odnosno, na koju tačku se odnosi početak Beograda u ovom slučaju? Da li je to možda naplatna rampa u Obrenovcu?
Pre nje je selo Jajčić, kad iz Jajčića pređeš u Dudovicu u Beogradu si.Ако тако гледате чим дођете у атар села Дудовица ви сте у Бепграду јер Дудовица припада општини Лазаревац ,самим тим и граду Београду.
Шалу на страну,мислим да се киломтеража увек очитава до неке почетне тачке у граду.