Šta je novo?

Moravski koridor E-761 / A5 Pojate - Preljina

Ovaj sadasnji je celicni nitovan napravljen od ostataka mosta Krajlja Aleksandra bombardovanog '41. Izvadjen iz Save.
Truo je dole na osloncima na stubovima, rascvetao se skroz, , teko da on moze da se rekonstruise, moze asfalt ali je strukturalno gotov.
Morace tu nov most da se gradi

Imam jedno pitanje. Video sam na tabli u Adranima da je udaljenost do Beograda označena kao 139 km, što mi deluje nerealno. Zanima me kako se određuje ta kilometraža, odnosno, na koju tačku se odnosi početak Beograda u ovom slučaju? Da li je to možda naplatna rampa u Obrenovcu?

Imam jedno pitanje. Video sam na tabli u Adranima da je udaljenost do Beograda označena kao 139 km, što mi deluje nerealno. Zanima me kako se određuje ta kilometraža, odnosno, na koju tačku se odnosi početak Beograda u ovom slučaju? Da li je to možda naplatna rampa u Obrenovcu?
Koliko znam meri se do ulaska u naseljeno mesto, dakle do table na ulazu u mesto. Na autoputu do najbližeg isključenja za to mesto. E sad šta je najbliže isključenje za Bg to ne znam. Verovatno petlja Obrenovac.

10459.jpg

Ovo je najbliža tačka naselja Beograd, trenutno stanje 148 kilometara.

Ако тако гледате чим дођете у атар села Дудовица ви сте у Бепграду јер Дудовица припада општини Лазаревац ,самим тим и граду Београду:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: .
Шалу на страну,мислим да се киломтеража увек очитава до неке почетне тачке у граду.

Ако тако гледате чим дођете у атар села Дудовица ви сте у Бепграду јер Дудовица припада општини Лазаревац ,самим тим и граду Београду:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: .
Шалу на страну,мислим да се киломтеража увек очитава до неке почетне тачке у граду.
Pre nje je selo Jajčić, kad iz Jajčića pređeš u Dudovicu u Beogradu si. 🤣

Vrh