Šta je novo?

Železnice - infrastruktura

Nažalost, nemam ni takvu karticu, imam samo gotovinu. Ono što me zanima je da li će sutra funkcionisati redovna šalterska prodaja karata za NS, nije mi problem ni da dođem na stanicu sat vremena pre polaska voza i da čekam u redu. Možda sam trebao da to pitam na informacijama, ali mrzi me da zovem ponovo.
 
А јесте ли знали да је Сапсан исто Соко, и то најбржа његова врста? При пикирању достиже брзине до скоро 400км/ч
А ово за контра лого је једно у низу глупости. За милион могли су да плате и неки агенцију, сигурно би урадили како треба.
 
Zvao sam sad, kažu da se karta za NS može kupiti najnormalnije na blagajni. Nadam se da su dobro obavešteni.
 
Ne mogu koristiti automat, jer nemam kreditnu karticu. Nikada nisam ni kupovao karte onlajn, najviše bi mi odgovaralo da dođem na Prokop i kupim povratnu kartu na šalteru, ali još uvek ne znam da li će sutra moći da se kupe.
Što nemaš karticu jel se plašiš čipa? :)
 
Во имја...па наравно да се може купити карта на благајни. Ко је уопште и зашто помислио да карта не може да се купи на благајни. Ја не верујем шта све може овде да се прочита...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
 
Во имја...па наравно да се може купити карта на благајни. Ко је уопште и зашто помислио да карта не може да се купи на благајни. Ја не верујем шта све може овде да се прочита...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Zvao sam da pitam, zato što je ovde neko napisao da su mu juče na Prokopu rekli da karte za NS neće biti u redovnoj prodaji sve do ponedeljka, a ja putujem sutra.
 
soko kola S.jpg
 
Baš gledam sajt SV, ispravili su gramatičku grešku i oročili su da vozovi ne staju na stanici NBG do 27. marta. Valjda će tada krenuti i normalni BG Voz, zajedno sa zvorničkim i šidskim polascima.

Добро је да су коначно сконтали, с обзиром да иду спрдње данас по друштвеним мрежама на њихов рачун.

Ovi automati za karte treba da budu na svim stanicamau Srbiji. na Barskoj pruzi blagajne od pre par godina ne rade u drugoj i trećoj smeni pa bar da ima to.

С обзиром да би сваки аутомат морали да обезбеде као банкомат, јасно је зашто то неће заживети на свим станицама. Довољно је погледати руиниране пероне на скоро модернизованој прузи Београд - Панчево.
 
Sramota je da manji gradovi nemaju nikakvu opciju prodaje karata posle 15h. Kartu i rezervaciju za "noćni barac" se kupuje po danu ili u samom vozu, dok tražiš da li ima neko mesto uopšte. Do 2017, blagajne su radile mahom 0-24.
 
Pohvalno je, pak, da se uz let za Njujork ili iz Njujorka, može besplatno do NS ili iz NS.
Pak, treba proširiti i na ostale destinacije, kako Srbvoza, tako i AS.
Simpatična ideja ali ima malo smisla zato što BEG nema direktnu železničku vezu. Eventualno da SV uvede redovan i kvalitetan šatl do stanica NBG ili Zemun.

Sličnu stvar nudi i Lufthansa, uz ponudu express rail možeš doći DB vozovima iz svih većih gradova u Nemačkoj direktno na aerodrom u Frankfurtu koji ima svom sklopu dve železničke stanice.

1647722742705.jpeg
 
Ne bi bio problem, kada bi se dodatno uveo neki šatl-bus, za sada.
Do spajanja sa prugom.
 
Jel zna neko sta se desava sa voznim garniturama sa kuset kolima sto leti idu iz NS na more ! Dal su ih mozda malo doterali i osvezili za ovih tri godine sto se nisu koristila ?
 
Da li je neko uspeo da kupi kartu za relaciju Novi Sad - Beograd preko internet sajta? Ja imam samo opciju za relaciju Beograd - Vršac - Beograd i ništa više. 😕
 
WLabmz , hvala na odgovoru ! Prosto nemam komentar , sta reci i tako voz od Bg do Bara putuje minimalno 12h
 
Sve kritike stoje ali ako smo došli do toga da sada raspravljamo o lepoti logotipa i dizajnu automata to ipak govori da smo uradili jedan veliki korak unapred jer ranije su nam bile bitne neke druge stvari, tipa kakva će pruga da bude i kakve vozove ćemo kupiti. Izgleda da je to prvo sad namireno kolko tolko pa smo prešli na detalje.
 
Vrh