Ево сад поново гледам слике са инстаграма градског архитекте, на првој слици нема ништа што указује да се ради о станици метроа, објекат личи као неки фенси кафић пошто се истиче башта са столовима, зидом од цигле и некаквим пузавицама. На другој слици где је станица Баново брдо имамо списак стајалишта линије који је завучен у односу на ескалатор који води на перон, није баш најјаснији тај џеп лево од стуба. Доминација црне на зидовима ми је крајње депресивна. Одсуство ћирилице је промашај, као и јасни путокази који би усмеравали путнике на перон. Трећа слика, иста станица, веома чудан шарениш материјала и боја, изгледа као да је плафон поплочан кулир плочама, доминација црне чини простор још депресивнијим, није јасна сврха списка стајалишта на отвору лука изнад перона са онако положеним натписима. Опет нигде путоказа, није јасно за који смер је перон, имамо само некакво Р1 у кругу што нам ништа не говори. Следећа слика опет неки фенси кафић са веома нечитким неонским натписом постављеним на под, мислим да пише PANCINACKI, вероватно Панчевачки. Има некакво М са стрелицом надоле али ништа нема на вратима објекта. Перон на следећој слици је већ пријатнији од оног претходног код станице Баново брдо, црна није доминантна боја, али опет слабо има икаквих ознака, имамо на стубу од цигле црни пиктограм воза са стрелицом и на зиду поред ескалатора исто на цигли као некакв мурал Светог Симеона, те предпостављам да се ради о станици на Савском тргу. Следећа слика је вероватно први ниво исте станице на Савском тргу, пријатнији амбијент, мање се истиче црна, али опет лоше означавање, имамо опет Р1 у кругу, списак стајалишта на стубу од цигле који делује веома нечитко и некакве чудне кружне отворе изнад крошњи дрвећа, плашим се да би туда упадали киша и снег и да би дувао ветар. Станица Сајам делује из овог угла најпријатније до сада, чак имамо и путоказ за излаз и сат. Скадарлија слично, боље означавање и пријатнији амбијент. Предпоследња слика је неки перон, није јасно која је станица али делује пријатно, мада ми нису баш најјаснији кругови од опеке на поду, како то мисле да изведу на перону. Последња слика опет станица Скадарлија исто ок пошто је цигла доминантна над црним зидовима. Није ми баш најлепши детаљ Бајлонијев портрет на цигли, делује као улична уметност и јефтино.