Šta je novo?

Lasta

dzonihsv

Higher intermediate
Učlanjen(a)
10.03.2011.
Poruke
1.039
Pohvaljen
754
Lokacija
Beograd
Jedno pitanjce...

Gde staju sada Eurolines busevi? BAS novoizgrađeni deo, NBG...?
 

solecar

Professional
Učlanjen(a)
06.12.2011.
Poruke
15.469
Pohvaljen
15.740
Lokacija
Prokop

Весић: „Ласта” добила упозорење пред раскид уговора


Град Београд је утврдио да „Ласта” 16. маја није остварила, без образложења, 129 полазака на приградским и локалним линијама, а 17. маја још 134 поласка, изјавио је гостујући на ТВ Хепи заменик градоначелника Горан Весић.

– То се посебно одразило на квалитет превоза у Младеновцу где су се стварале велике гужве. Такво „Ластино” понашање је недопустиво. Град Београд уредно плаћа сваки километар који они превезу, па ће и они поштовати своје обавезе. Нисам још чуо да су се извинили грађанима Младеновца, који су тих дана због њих каснили на посао. Зато су добили последње упозорење пред раскид уговора – рекао је Весић.

Буде ли се овакво понашање поновило, нагласио је Весић, Град Београд ће сигурно раскинути уговор са „Ластом”.

 

astrodule

Professional
Učlanjen(a)
05.08.2009.
Poruke
15.693
Pohvaljen
24.311
Lokacija
Novi Beograd, Fontana
Bilo malo pre u Hronici. Lasta se pravda time da nisu imali dovoljno tehnički ispravnih vozila i to je to. :violina:

Oni su dužni da ispoštuju 97% polazaka da bi dobili 100% novca (tako sam barem shvatio)
 

Alex_BG

Intermediate
Učlanjen(a)
30.04.2019.
Poruke
198
Pohvaljen
297
Ijuu, što je oštar i opasan ovaj Vesić. Da se naježiš i skameniš od straha kad pročitaš njegove izjave. :rolleyes: Pitam li se samo ko je tu Lastu zajedno sa ostalim prevoznicima uslovio da sklanjaju vozila iz saobraćaja čim napune 10 godina, iako mogu mnogo duže od toga da ostanu u saobraćaju i ko ju je planski izbacio iz gradskog prevoza. To su isti oni koji su GSP doveli u ambis sa svojim tursko-kineskim prijateljstvom i koji nisu raskinuli ugovor sa pojedinim prevoznicima koji 7 godina nisu u stanju da ispune ugovorne obaveze. To njemu i odgovara, da raskine ugovor i da angažuje nekog svog privatnika koji će, tradicionalno, napuniti vozni park tursko-kineskim đubretom i gde će gdin Vesić jako dobro da profitira.
Ne branim Lastu nikako, ali ovom čoveku ozbiljno treba zabraniti da se oglašava po pitanju javnog prevoza koji je on lično doveo u stanje u kom jeste sa svojim nerealnim zahtevima i nabavkama punim mutljavine i nelogičnosti.
 
Vrh