Šta je novo?

Lasta

Ikarbus IK-206 (2012) #5910 vracen u saobracaj, ovo mi je zaista drago da sam video.😎

Прича се да би Стрела од 1. Децембра требало да врши испомоћ на 493 и 491 са 40 возила.

Mnogo bolja opcija bi bila da se Berkhofi vrate u život i napravi ustupak za Lastu kod starosne granice

Danas sam video SOR LH #8074 na 591 i Interurbina na 592. Inače čuh danas u 581 vozač Lastre priča sa jednim čovekom koji kaže da je danas lastin bus direktno iz garaže otišao do Sajma. Uopšte nije otišao na BAS. Ovo je više prevršilo svaku meru sa Lastom.:rolleyes:

492 Strelq uvodi u decembru
Nema od toga ništa, Lasta se povukla u Nišu i dovode Temse u Beograd da bi pokrili sve polaske, a onda su dobili ovakav odgovor sekretarijata. Očigledno su ljuti što se kvari posao Streli.

Prilozi

• 754A6D76-926D-4461-B561-8EDA53370459.png
    754A6D76-926D-4461-B561-8EDA53370459.png
    384 KB · Pregleda: 118
Биће фарбања возила? Чини ми се да возила нису црвене боје која су радила у Нишу.

Nema od toga ništa, Lasta se povukla u Nišu i dovode Temse u Beograd da bi pokrili sve polaske, a onda su dobili ovakav odgovor sekretarijata. Očigledno su ljuti što se kvari posao Streli.
E ovako je i trebalo da im odgovore. Mislim ne baš ovoliko k**čevito ali sa ovom argumentacijom.

Poslednja izmena:
Јуче у току дана сам као студент са својим смером обилазио Ласту, тачније њено централно складиште и службу набавке. Оно што сам могао запазити приликом самог проласка кроз терен је гомила расходованих возила која ту стоје једна поред другог, веома хетероген возни парк, гомила присутног уља на бетону од возила, у самом складишту се могу наћи делови који се ту налазе највише их има од Сора, где нам је запослени из службе набавке чак и рекао да се њихови делови најлакше и добављају, и да су задовољни Соровим возилима. Међутим оно што се може запазити је списак од којих марки возила постоје делови где је набројано чак 27 марки аутобуса. А саму атмосферу у самом предузећу могао сам да осетим уласком у службу набавке где нам је човек рекао да смо можда и последња генерација која обилази Ласту. Чак су и пред нама споменули могућност куповине од стране Стреле. А један од запослених нам је рекао, цитирам "можда ми нећете веровати, али овде имамо више службених возила него аутобуса" што додатно показује зашто је Ласта у овом каналу из којег неће изаћи. Генерални утисак је да је Ласта у распаду и да јој било каквог спаса више нема, а то какво ће стање бити доласком дотичних из Уба, време ће показати.

Vrh