Šta je novo?

Lasta

Cuo sam i informaciju da će 313 od nove godine produžiti do 23h.

Možda su raspored mogli bolje da naprave, da na 20 minuta budu polasci u špic periodu od 15h do 18h

1764753009897.png

Juče su sa radom prestali lastini šalteri na autobuskoj stanici u Staroj Pazovi, dakle zvanično lasta prestaje sa radom. Do 30.11.2025 lasta takođe ima registrovane linije. Da li neko zna šta će se desiti od 01.12
Био сам данас на станици у СТП, и шалтери и продаја раде нормално. Питах радницу зашто се онда прича да не ради шалтери, каже зато што има неких дана када не радимо, зависи од дана до дана, али иначе радимо све по стандардном радном времену од 5 до 21.

"Зависи од дана до дана" - па ово не можеш измислити све да хоћеш.

Иначе саобраћај се такође одвија нормално.

Ima li neko ideju zašto na liniji 560 saobraćaju mahom solo kobre i kentovi, kada bi ova linija trebala da bude kompletno pokrivena zglobnim vozilima prema ugovoru sa gradom? Mesec dana je analiziram i video sam samo jednog lastinog zgloba 77253 i poslednjih dana jednog Lastrinog 58408.
To nema smisla za tako jaku liniju, uđem na 1 stanicu posle početne, večno nema da se sedne i onda stojiš 40 minuta...

Ima li neko ideju zašto na liniji 560 saobraćaju mahom solo kobre i kentovi, kada bi ova linija trebala da bude kompletno pokrivena zglobnim vozilima prema ugovoru sa gradom? Mesec dana je analiziram i video sam samo jednog lastinog zgloba 77253 i poslednjih dana jednog Lastrinog 58408.
To nema smisla za tako jaku liniju, uđem na 1 stanicu posle početne, večno nema da se sedne i onda stojiš 40 minuta...
Jednostavno nemaju zglobove.

Vrh