Naravno nije greška, to je stari projekat za naselje "Stari aerodrom" (Centar 3) i zato je izgradjen novi aerodrom u Rosuljama. Planira se i izgradnja istočne obilaznice od ~8km.Da nije neka greska u pitanju za 8000 stanova? . .
Od malih mesta-Krupanj je bombonica, Valjevo može da prođe, Podrinje je lepo.
U Podrinju da valja jedino Bajina Basta i Loznica, ostalo zali boze.Od malih mesta-Krupanj je bombonica, Valjevo može da prođe, Podrinje je lepo.
Niko se ne vređa, čak se ponose. Postoji i nagrada na festivalu humora i satire, Priznanje Vitez od Čarapanije (počasni građanin Kruševca) dodeljuje se osvedočenom prijatelju grada.Ne znam da li se vređate na naziv Čarapani, ali sam upravo na strimu pratila neke događaje u vašem gradu.
Prvo, nisam znala da je onoliki grad, da ima onoliko stanovnika, a na to sve jako lepo izgleda.
Ipak, najveći utisak su ostavili ljudi koji su sacekali neke dve kolone nekih gostiju ( necemo o tome da se ne naljuti neko) ali su stvarno sila.
Danas su Univerzitetski centar i kao od sale primaju 500-600 ljudi. I niko ne spava na otvorenom
Moram reci da građani Kruševca mogu da se ponose i diče svojim mestom i velikim srcem, a ja bih volela i licno da posetim grad, mnogo mi se dopao!