Šta je novo?

Košutnjak

Саша

Advanced
Učlanjen(a)
25.07.2014.
Poruke
2.657
Pohvaljen
20.272
Кошутњак

После влажног и тешког снега (прет)прошле зиме, наредних месеци су уклоњена пала стабла и гране са стаза. Ван њих је остало много таквог дрвећа до данас. Није јасно да ли тако треба, или немају средства и људство да га однесу.


Спомен обележје на убиство Кнеза Михаила - уредно, чисто, неижврљано, све ограде и корпе за отпатке целе! Лепо изгледа.
Истина, у сезони буде отпадака ...Једно време је било много оваквих скакаоница за двоточкаше на стрмим стазама у делу између Дечјег села и Хајдучке чесме, бројне стазе су биле разроване, онда као да нису биле одржаване једно време па су прилично пропале и, ево сада једне нове:

Изнад Хајдучке чесме:


 
Poslednja izmena:

solecar

Professional
Učlanjen(a)
06.12.2011.
Poruke
19.395
Pohvaljen
21.239
Lokacija
Prokop

Трка за децу и одрасле у Кошутњаку


Трка „Кошутњак челенџ рејс 2023” одржаће се 27. маја у Пионирском граду, најављено је из Секретаријата за спорт и омладину. Организатор је Савез за рекреацију и фитнес Београда, под покровитељством овог секретаријата.

Дечја трка с препрекама обухвата три категорије, до седам година – 400 метара, од осам до 10 година – 600 метара и од 11 до 12 година – 800 метара, и стартује у 10 часова. За 11 сати планирана је додела одличја за најбоље из категорија деце.

У подне почиње трка с препрекама за одрасле. Дужина стазе је седам километара. Након трке, око 13.30 часова, предвиђена је додела одличја за најбоље из категорија одраслих.

Тренутно је пријављено шездесеторо деце и 83 одраслих, а пријаве су могуће и на дан трке.

„Кошутњак челенџ рејс” представља једну од најзабавнијих трка с препрекама, која ће се одржати једанаести пут заредом у Пионирском граду у Кошутњаку. Право учешћа имају сениори рекреативци у мушкој и женској конкуренцији, као и наши најмлађи рекреативци, истакнуто је у саопштењу.​

 
Vrh