Šta je novo?

Karađorđeva ulica

Nemoj da se ljutiš, ali kako si ti položio vožnju a ne znaš osnovne stvari?

Koje?
Pa znaš, platio sam pre 13 godina i nekako je uspelo.
A da li ti staješ svaki put ispred znaka stop?

Poslednja izmena:
U pravu si, ne znam šta znači puna linija, i uopšte mi nije jasno kako sam i dalje živ i čitav posle pređenih 30000+ km električnim biciklom
A čekaj malo, ako svi ponekad kršimo pravila, u čemu je problem sa dotičnim polukružnim kad ne postoji kazna za takvo nedelo?

Dooobro,mi krsimo ponekad a ti stalno. Evo,svi smo u cudu kako nisi na ortopediji. Vozis li jos nesto osim tog sokocala na struju?

Tačno tako, kad vozim auto, ponekad kršim propise u nebitnim situacijama, ali na biciklu, koga vozim mnogo češće, kršim ih stalno, pre svega mrzi me da čekam na semaforima ako mogu da prođem.
A nisam na ortopediji ili intenzivnoj jer jedno je voziti kao manijak, a drugo je kršiti propise na bezbedan način.
A evo šta je tu još vrlo bitno: propisi ne garantuju bezbednost, posebno biciklistima, pre svega pravo prvenstva prolaza mi ne daje za pravo da pičim bez vođenja računa da li će neko iz bočne ulice da mi uleti, ili da skrene levo iz suprotnog smera.
Što će reći, pošto nemam tablice da me snime, apsolutno fokus je voziti bezbedno, a ne po propisima. Funkcioniše 15 godina.

Vrh