Nemoj tu te priče, nisu oni ripostovali stari post da podsete nego se skupili, raspravljali, potrošili sate i izdali važno saopštenje!!!!! A važno saopštenje je poput važnih Vu*ićevih konferencija gde je sad bitno da uključimo i pogledamo i onda tamo ne objavi ništa i vrti jedno te isto.
Dok sa druge strane Novi Sad i Novi Pazar prevrću očima i ograđuju se od ograđivanja
Pogledajte prilog 259576
Za sve to vreme filozofi beogradski izjavljuju da je ćacilend nebitan i zamajavanje i kao samo fokus na Generalštab koji Ameri hoće da nam uvale. Ok, nema spora oko drugog dela rečenice, ali kako nije sramota da neko napiše to u prvom delu rečenice, nebitan je kamp sa kriminalcima u centru grada iz koga ispadaju orci i napadaju ljude? Ne samo ni poslanike koji tamo banjavaju, pisao sam ja odavno da su dobacivali mojoj sestri sve i svašta dok je prolazila kroz Kneza Miloša i milion je takvih slučajeva.
Sve u svemu, na šta ovo sve zajedno liči? Znaš onu scenu u Lepa sela, lepo gore kad oni kao mirotvorci ispred bolnice se otimaju za megafon. I to su profili preko kojih sam sad preleteo, pitaj boga šta bih sve video da sam pregledao sve profile.
Fale nam još srednjoškolci i da svako odeljenje izda svoje saopštenje
I sve ovo nije bio problem dok su se paralelno dešavale ozbiljne akcije. Pretvoriše se mladi ljudi u seratore u njihova četiri zida.
Jasno je kao dan da ovo nema smisla više, da su mozgovi već sprženi preteranim kenjanjem, da nisu svi ljudi stvoreni za ovo, a naročito mlađi kojima treba više konkretne akcije i da je red da se objavi Studentska lista i da postoji jedno telo koje mora da sarađuje i vodi ovo sve negde.