Šta je novo?

Izbori 2024

Ok,znaci sad je definitivno jasno da ce protest biti miran.Doci cemo u rekordnom broju kod Skupstine i sta cemo onda?Postoji li ikakav plan,osim da se pokaze koliko ljudi je doslo da podrzi studentske zahteve koje hulja ispuniti nece?
Ne samo je jasno da neće biti sukoba sa ćacijem. Pravi plan se ne zna do zadnjeg momenta. Ja tipujem na pritisak na neku instituciju koji u ovoj brojnosti neće tako lako biti odbijen.

Jbt ovaj će stvarno da padne i pre 15og.

Najjača mi je EU sa ovim pokušajem održanja Hulje. Nisu ni svesni da su upravo izabrali mnogo gori epilog po sebe od gubitka litijuma i par unosnih šema a to je ostvarenje punog demokratskog kapaciteta i slobode jednog evropskog naroda.

Rekao sam, ovo što mi radimo će imati gl9balnog uticaja. Već sam sa više strana da se po evropskim i svetskim fakultetima najviše priča o nama.

Po nekim nezvaničnim informacijama, protestu u subotu u Dublinu pridružiće se UCD (University College of Dublin). Takođe, Trinity college treba u narednim danima da podrži Univerzitete u Srbiji kao što je UCD uradio.

Što se dela oko EU tiče, moramo da shvatimo da nemamo saveznike i da ćemo se morati izboriti sami. Nadam se da ćemo se, kada sve ovo prođe, okrenuti sebi i uspeti da napravimo jedno moderno, demokratsko društvo, koje će biti primer svima.

Siguran sam da kao društvo možemo to da iznesemo. Ali, da bismo došli do toga, moramo ovo da završimo, i da ih konačno, kolektivno pošaljemo na smetlište istorije, gde im je i mesto.

Imao sam uvid u detaljan plan studenata za subotu preko poznanika koji radi na jednom fakultetu, znam i lokaciju koja je trenutno najverovatnija (neću širiti info jer ne bi bilo u redu), mogu samo da kažem da se o svakom detalju razmišlja, posebno o bezbednosti učesnika i sprečavanju bilo kakvih manipulacija i da se radi o ozbiljnoj organizaciji.

Najbitnije je da bude sto vise ljudi, i da se slusaju studenti, da bude jedinstvo, a ne da neki filozofiraju hoce ovo hoce ono.
Sama brojnost ce pokazati onome kome treba da pokaze da ovaj vise nema legitimitet i da ima protiv sebe maltene celu Srbiju.
A ti sto treba da vide, su razne sluzbe, strane amabasade, mediji itd.

Ja ću ispoštovati i učestvovati šta god da odluče. Samo neka imaju u vidu da su se Orkovi dobrano zabarikadirali, naoružali i pripremili tamo kod Skupštine i Predsedništva.

Imaće sve tamo. Cigle, kocke, ograde, rovove, šatore, muriju u zgradama, ometače dronova, automobile, posmatrače na krovovima, kamere...

To su Orkovi. Može neko da ih potcenjuje i da im se smeje ali oni žive za nasilje i za svog novog Slobu. Da nismo videli par Slobista i ovde na forumu pa i ajd, ali videli smo ih svi, postoje, ima ih, i sad su ponovo militantni i željni borbe i nasilja. Neki od njih i žive za to.

Vučić se slabo snalazi u situacijama kada treba da improvizuje. Videli smo ispred RTS-a kakvu je glupost napravio. On voli već unapred uvežbane scene, simulacije događaja. Želi sukob kako bi opravdao blebetanja iz prethodnih dana.

Jbt ovaj će stvarno da padne i pre 15og.

Najjača mi je EU sa ovim pokušajem održanja Hulje. Nisu ni svesni da su upravo izabrali mnogo gori epilog po sebe od gubitka litijuma i par unosnih šema a to je ostvarenje punog demokratskog kapaciteta i slobode jednog evropskog naroda.

Rekao sam, ovo što mi radimo će imati globalnog uticaja. Već sam sa više strana čuo da se po evropskim i svetskim fakultetima najviše priča o nama.

Да, то се и мени учинило на почетку да ако су заиста аутентични, протести имају и антисистемски карактер генерално! Јесам посумњао у старту и није ми се допало онако терминолошки то пленуми, онако ме асоцирало на ЦК КПЈ, али опет рачунам да су државни универзитети у целости вероватно нешто најздравије што ова земља има, да бих чак пристао и на (просвећени) апсолутизам. Међутим, чак није ни то, помало невероватно, али изгледа очигледно (ћаћи екипа), нису успели ту да се инфилтрирају. Још кад су одували и разне Маринике, Бјеле итд, знао сам да је то то!

Дакле једна ствар је што подржавају колонијалног намесника због својих интереса, а истовремено издаје српских националних интереса, а потпуно друга димензија је што то све може бити заразно, па се прими и код свих њих...опасне идеје итд...

Дакле једна ствар је што подржавају колонијалног намесника због својих интереса, а истовремено издаје српских националних интереса, а потпуно друга димензија је што то све може бити заразно, па се прими и код свих њих...опасне идеје итд...
To su opasne ideje... To su opasne frekvencije!

Podseti me sad na film Crni bombarder.

Novi spin novo obraćanje

Novi spin novo obraćanje

Samo neka pricaju, mene ne dotičaju.

Znači postoji ekipa koja svesno ne želi da prihvati da je u subotu miran protest...
Eto, zaista prozapadne struje pokušavaju da preuzmu proteste, i to još sa namerom da se svesno ogluše o poziv na miran skup...

Novi spin novo obraćanje

Novosadski teroristi drugi put u potpuno suludom i bezuspesnom pokusaju razbijanja protesta.

Jedino je pitanje da li su stvarno toliko ludi ili bahati ili su njihovi. Mada, sta god da je, mislim da je gotovo sigurno da im je gazda isti.

Dzaba vam novci moji sinovci.

Lepo se sami otkrivaju. Hvala.

Mozda se neko poput Ivana Ivanovica zeznuo i naivno usao u sve. Mozda.

Ostali...

Stav, Svice, PSG... dovidjenja za sva vremena.

Bitno da se kukalo na studentska ogradjivanja.

Nebitni, provaljeni, idemo dalje.

Dakle, jesi i ti to nama preleteo?
Nisam ni kod koga bio, da bi preleteo kod vas. Što ne znači da sam protiv vas bio i da sam sada protiv vas. Da jesam, rekao bi kao i sve drugo i to mi uopšte ne bi bio problem, kao što nije ništa drugo. Ja ne robujem mišljenju mase, ni ove ovde, ni bilo koje druge.
Nisam podržavao nijednu vlast do sada, ne podržavam ni ovu. Ne mogu da podržavam onoga ko forsira sebi lojalne, samo zato što su mu lojani. To je jedna od stvari, a ima ih još mnogo.
Mogao bi samo da se pridružim vama, a ne da preletim kod vas. Podržavam vašu borbu i istrajnost u istoj, kao i vaše jedinstvo i svaka vam na tome čast. Ne podržavam u potpunosti način na koji protestujete. Ja nisam od onih koji menjaju stav prema onome kakav stav ima većina na nekom (trenutno ovom) mestu.
Sve u svemu, više ste mi simpatični, nego što niste.
Nisam u subotu ni blizu tu, da jesam, svratio bi rado.

Vrh