Šta je novo?

Izbori 2024

Ili Prevara.
@razbibriga

Oni toliko ne znaju gde biju da su počeli da razbijaju bezazlene proteste od 20 ljudi, koji ne mogu da ugroze ni predsednika kućnog saveta.

Prelomni datum kada su prestali da ignorišu bunt je jul 2021. Koliko se sećam to je prvi veliki protest koji se otrgao kontroli i na koji su poslali konjicu i batinaše a zatim ga uspešno banalizovali. Svaki protest do tog datuma bio je potpuno ignorisan od strane svih.

Мислим да мора улица. Режим пуца кад му слуге искалкулишу да је већи ризик супротставити се народу него не извршити наређење.

А мурија му је посебно слаба карика. Иако је просечан дрот један низак облик постојања види и он шта и за кога ради а стање тамо им је заиста очајно.
Uzdaju se u BIA i navijače da nas biJu ;)

Знате и сами да сви ови који су приведени нису били на функцијама на којима су се до пре неки дан налазили кад је железничка станица отворена. Зашто није ухапшен Тома Мона? Ови што су ухапшени ће бити пуштени за 10-15 дана, кад се смире политичке тензије, због "недостатка доказа". За то време власт ће искористити то што се прича само о овоме да прогура неке друге ствари, као нпр. дозволе за Рио Тинто, рушење Генералштаба и Сајма...

Oseća se u vazduhu

tenor.gif

Председник Народног покрета Србије Мирослав Алексић изјавио је да је председница Скупштине Ана Брнабић одлуком да не стави на дневни ред следеће седнице предлог опозиције о гласању о неповерењу Влади прекршила Пословник, Устав и законе.

Daleko od toga da su gotovi.
Vecina je jos uvek za njih i kada bi sada bili izbori On bi ih dobilo.
Zato oni ne mogu da izgube vlast na izborima.

Председник Народног покрета Србије Мирослав Алексић изјавио је да је председница Скупштине Ана Брнабић одлуком да не стави на дневни ред следеће седнице предлог опозиције о гласању о неповерењу Влади прекршила Пословник, Устав и законе.

Daleko od toga da su gotovi.
Vecina je jos uvek za njih i kada bi sada bili izbori On bi ih dobilo.
Zato oni ne mogu da izgube vlast na izborima.
@Igor

Uvedi dislajk dugme, leba ti 😂

Управо! Фирма одлично ради а ја у затвору?! Како то?! Нисмо се тако договорили!

Један да пропева пред једним поштеним и храбрим тужиоцем и крај. Но то је мало вероватан сценарио, на жалост. Таквог тужиоца немамо а имамо савршеног сведока без икаквог осећаја и обзира према људима и договорима у виду Весића

Сајам ће бити добра прилика! Огромне паре су у питању и ко зна коме су се ту све обећали и мораће силом да крену а народ ће морати/хтети да брани своје.
Биће то врло брзо.
Ako narod bude branio Sajam kao Most, nista od toga.
Ali videcemo.

Ne znam kako cemo to da vidimo, sve je kod njih pod velom tajnosti.
Uzdam se u Vodjino ludilo.
Ako pocne da drami i donosi kontradiktorne odluke, onda se nesto desava.

Mozda se Vesic oseca izdanim? Prodanim?
Zasto ja a ne Toma Mona?

To bi bilo super.

U sustini je tako, bitan je vlasti rejting. Secamo se kako je hapsenjem Miskovica jako skocio rejting? Tako i sada. Ovo j kao borba gladijatora u rimskom Koloseumu, a rulja s tribina je zeljna krvi (i pravde). Imam drugare i poznanike koji su potpuno apoliticni. Ali su glasali za SNS jer je do jaja odradjen autoput Milos Veliki (a slabo voze tuda) a o ostalim infrastrukturnim projektima da ne pricamo. Posle pada nadstresnice posrali su se po takvim glasacima. Poverenje je mozda palo na 41 ili 42%, kako cemo mi znati koliko tacno. 80-90% ovog naroda su idi*oti, cast izuzecima.

Poslednja izmena:
Vrh