Šta je novo?

Izbori 2024

Jel se nesto vazno dogadja ovih dana pa sa ovim kvazi podmetnutim (gistro mikroincident) bilbordom bacaju po ko zna koji put prasinu u oci? Jedino sro mi pada na pamet je Vucicev put u Kazanj na koji ne sme da ode...

Jedini lider lokalne opozicije u Priboju optužen je za utaju poreza u naručenim tekstovima na Novostima i sličnim....

Čovek je zubar, ima ordinaciju i za vreme bolovanja nije radio i uplaćivao pazar. Češljaju ga inspekcije ko državnog neprijatelja.

Државни апарат се жестоко бацио у службу режима, правосуђе и инспекције су проткане партијским послушницима.
Сличан механизам притиска је присутан у Недељицама према сељацима који неће да продају своја имања.

Jedini lider lokalne opozicije u Priboju optužen je za utaju poreza u naručenim tekstovima na Novostima i sličnim....

Čovek je zubar, ima ordinaciju i za vreme bolovanja nije radio i uplaćivao pazar. Češljaju ga inspekcije ko državnog neprijatelja.
Nije da nije u sivoj zoni kao i 95% zubara, problem je selektivnost sprovođenja zakona.

Apropo ovih viza što EU uvodi, jedan lep meme:

aVv0zoM_460swp.webp

Rekao sam pre par meseci... ili ce se odupreti i sacuvati stranku ili ce biti progutani odnosno postati deonicari kao Spas/Sapic. Izglednije mi ovo prvo. Bice veselo...

Гледам по инстаграму, већ се колебају око подршке и осуде Ружића.

A instagram je merodavan? Jel znas koliko botova ima lazne naloge na tiktoku, fejsu, ig, tviteru?

Па оно није, али има профила политичара, посланика, омладинских одбора и сл. Сумњам да се неко замлаћивао да ту прави лажњаке.

Vrh