Apsolutno sam uveren da bi ti i Stefana Nemanju nazvao izdajnikom koji je pao na noge Vizantijiskom caru Manojlu Komninu.
Напредњаци кад Тадић не одлучи да прекине односе са најмоћнијим државама на свету од којих Србија економски зависи јер су признале Косово: Уаааа, издајник, издајник!
Напредњаци кад Тадић изручи некога у Хаг: Уаааа, издајник, издајник!
Напредњаци 2012. када нам је цена хлеба 50 динара и јавни дуг 15 милијарди евра: То је превише, ми смо презадужени и цене су превисоке, најгора власт!
Напредњаци кад Вучић расформира српске институције на северу КиМ и преда север КиМ Албанцима: Па шта, нема неки избор, Србија је окупирана и ајде да им предамо део територије иако нам не прете бомбардовањем ни санкцијама.
Напредњаци кад Вучић продаје плодно пољопровредно земљиште и природна богатства страним компанијама: Па добро, шта ће нам пољопривреда и природна богатства, овако смо нешто зарадили.
Напредњаци 2024. кад нам је јавни дуг 35 милијарди евра, цена хлеба 200 динара и имамо трећу највећу инфлацију у Европи: Па добро, ништа страшно!
Напредњаци кад Вучић извози оружје у Украјину и Израел: Па шта.
A sto legendo ne napises onda koliko je drzava otpriznalo Kosovo kao nezavisnu drzavu. Hoces ja da ti napisem ili ces ti?
Џаба и што су неке државе повукле признање кад га је Србија признала.