По овоме опозиционе странке изнад цензуса имају више гласова од СНС коалиције не само у Старом граду, већ и на Врачару ( плачи @Vračarac ) и на Савском венцу и НБГ. Мада ово показује градске изборе, не општинске и нисам сигуран како се нпр. на НБГ распоређује 43 хиљаде гласова за 3 одвојене опозиционе листе изнад цензуса и 42 хиљаде гласова за широку режимску коалицију.Републичка изборна комисија
www.rik.parlament.gov.rs
Волео бих да што више људи се бори за промене, али их има све мање и мање. Највећи проблем су пензионери који величају све што овај шизоидни ради. Лако се продају за паризер и двадесет евра. Гледају пинк који пласира пропаганду, лажи, преваре и емитује задругу, и фарму. Треба заузети институције, телевизије и одборе, јер он преко медија спира мозгове народу. Новине Нова су прекјуче објавили да се руши инфективна клиника и селиће се запослени у Борчу да раде. То је Богу иза ногу и биће мукотрпно за запослене, и студенте да долазе на праксу и посао. Ако се ови крадикалски скакавци не уклоне до краја 2024 године милом или силом, нама нема помоћи.Ne nas sve, nego onaj deo ljudi koji su doveli do svega ovoga. Treba praviti tu distinkciju. Kao što sam posle decembarske sramote ja odlučio da još jače pravim distinkciju između Srbije i RS. Nismo svi isti.
A u 21. veku u eri interneta, medija (kakvi god da su, ima ih puno), biblioteka, modernih sredstava komunikacije, udžbenika... zaista nema opravdanja za one ljude koji iskrenl glasaju za SNS jer ne znaju za bolje. Dakle ne govorim o botinama, oportunistima, plaćenicima... nego o hordama onih po zemlji koji glasaju za Vučića jer "rekoše na Pinku da je on najbolji". Internet i sredstva masovne komunikacije su široko dostupni širom Srbije bar 10 godina. Ako je neko toliko glup i lenj da ima moderni telefon ili komp sa pristupom internetu, a da ne pomisli nikad da pogleda bilo šta sem Pinka i Deformera, takve degenerike treba prozivati. To važi za sve i bilo koga ko tako živi, nebitno da li je neko iz Beograda ili Žagubice. Samo što u većim mestima imaju manji pristup nekim medijima, ali ne i internetu i masovnoj komunikaciji.
Ko će da zarati? Pa nama otimaju deo države i niko nije spreman prstom da mrdne, i to ne zato što su nas pacifikovali, mi smo i dalje nacija nasilnika, već zato što svako isključivo svoje dupe gleda i zabole ih za bilo kakav viši cilj. I sad ćemo da zaratimo zbog kontrole nad propalim komunalnim preduzećima u Nišu? Previše infantilno razmišljanje.Ma kakvi, moraće AV da pusti Niš, inače će dole izbiti rat..
Vucic uspesno prica ono sto zele da cuju i to je penzionerima dovoljno. Svi nas mrze, zapad propada, mi imamo najveci rast u evropi, pobedjujemo sve, prosecna plata 1500 eura do 2027, prosecna penzija 650 eura............Волео бих да што више људи се бори за промене, али их има све мање и мање. Највећи проблем су пензионери који величају све што овај шизоидни ради. Лако се продају за паризер и двадесет евра. Гледају пинк који пласира пропаганду, лажи, преваре и емитује задругу, и фарму. Треба заузети институције, телевизије и одборе, јер он преко медија спира мозгове народу. Новине Нова су прекјуче објавили да се руши инфективна клиника и селиће се запослени у Борчу да раде. То је Богу иза ногу и биће мукотрпно за запослене, и студенте да долазе на праксу и посао. Ако се ови крадикалски скакавци не уклоне до краја 2024 године милом или силом, нама нема помоћи.
SAZNAJEMO Infektivna klinika seli se u zgradu bivše kovid bolnice u Batajnici
Klinika za infektivne i tropske bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Srbije (UKCS) najverovatnije se seli u zgradu bivše kovid bolnice u Batajnici, nezvanično saznaje Nova.rs. Ona je zatvorena još u junu 2023. godine i od tada je neupotrebljiva.nova.rs
Још једна вест из 2019. године.
Vučić: Zlatibore, ruši Infektivnu kliniku i pravi novu, ono je ruglo! VIDEO
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naložio ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru da ruši postojeću zgradu Infektivne klinike u Beogradu i da počne da pravi novu.mondo.rs
На крају се од тога одустало, и одлучили су да реновирају зграду 2020. године, али је реновирање стало допола и сад хоће да је сруше. Нешто овде није у реду. Неко хоће да опере милионе.
Moram da budem realan i da ti kažem imaš pravo, sve stoji što si rekao.Ne postoji nista trajnije od privremenog resenja Moras uzeto u obzir da vlast ljude generalno ucini jos bahatijim. Ako ih je bahat stav i bezocno laganje dovelo do uspeha, naivno je ocekivati da ce tad kad su u poziciji moci obrnuti pricu.
Jel cujes @Igor kakvog si coveka banovao sa Cena Nekretnina?Moram da budem realan i da ti kažem imaš pravo, sve stoji što si rekao.
I moram takođe JAVNO da te pohvalim jer bez obzira što na neke teme nemamo ista razmišljanja, ti si jedan od retkih sa kojima može normalno da se komunicira i da se zdravo sučeljavaju mišljenja.
Voleo bih kada bi neki drugi članovi umesto cinizma i prekora zauzeli tvoj stav kada komuniciraju sa drugim članovima sa kojima ne dele mišljenje.
Tada bi forum bio mnogo lepše mesto za komunikaciju i razmenu mišljenja i stavova.
Pa dobro blejim u hotelu i drndam fon, šta čudno. Jutros sam imao jedan od sastanaka, sada se odmaram i posle na ručak, pa se ide dalje. A forum mi je hobi, mentalno razgibavanje, zovi to kako god@Defke čovek nije izašao na izbore jer se odmarao zbog puta u USA na bitan sastanak sa poslovnim partnerima ali se pojavi u 20h i ceo dan piše kilometarske postove na forumu gde nas savetuje kako da menjamo sistem. Za to ima vremena al nema 5 minuta za glasanje. Izgleda dosadno na poslovnim sastancima. Da li troluje
E mislim da me nije banovao sa Cena Nekretnina, ali me je banovao sa Savski Amfitetar, pa da iskoristim ovu priliku da zamolim @Igor da me ipak vrati na temu Igore, može? Eto vidiš kako ovde lepo razmenjujemo mišljenja bilo bi lepo da nastavimo sa tim i na temi Savski AmfiteatarJel cujes @Igor kakvog si coveka banovao sa Cena Nekretnina?
Jesi li ti imao internet u avionu?Očekivan rezultat. Čestitke pobednicima, a opozicija neka dobro razmisli sledeći put da li će se fokusirati na core glasače i core vrednosti ili će se ipak gledati širu sliku i uzeti u obzir to da bez apstinenata i razočarnih SNS glasača neće doći na vlast.
Ja nisam izašao na izbore, sutra putujem u USA jer imam seriju sastanaka sa bitnim poslovnim partnerima, pa sam danas hteo da se odmorim i pripremim za put. Familija većina nisu izašli, moji matori takođe, moja riba se nešto dvoumila da li da izađe ili ne, na kraju smo se složili da bolje je ostati kod kuće i ne glasti n izborima kada ne zna ni za koga bi glasala.
Eto moja 2 centa, i odoh da odspavam malo, sutra me čeka dugačak let.
Mene je banovao sa CNE mislim da me nije banovao sa Cena Nekretnina, ali me je banovao sa Savski Amfitetar, pa da iskoristim ovu priliku da zamolim @Igor da me ipak vrati na temu Igore, može? Eto vidiš kako ovde lepo razmenjujemo mišljenja bilo bi lepo da nastavimo sa tim i na temi Savski Amfiteatar
U tom slučaju proširujem molbu i da tebe vrati na CN. @Igor ne bilo ti zapoveđeno, vrati nas Defketa na CN a mene na Savski Amfiteatar. Doprinosićemo kvalitetu diskusija i diversifikaciji mišljenja, tako da će te 2 teme sigurno postati bogatije i još kvalitetnije sa našim racionalnim postovimaMene je banovao sa CN
Kad ti je poleteo avion danas i kad si stigao u Ameriku?Pa dobro blejim u hotelu i drndam fon, šta čudno. Jutros sam imao jedan od sastanaka, sada se odmaram i posle na ručak, pa se ide dalje. A forum mi je hobi, mentalno razgibavanje, zovi to kako god
Procitaj izvestaj Mice Culibrka i novinara Nina koji su radili sa birnom istragu ubistva Cvijana pa objavi ovde jel moze??Zanimljivo da više i ne negiraju svoje zločine već pokušavaju da priču prebace na drugu stranu.
Avion u NY iz BG-a je sleteo 15 minuta pre ovog posta.Pa dobro blejim u hotelu i drndam fon, šta čudno. Jutros sam imao jedan od sastanaka, sada se odmaram i posle na ručak, pa se ide dalje. A forum mi je hobi, mentalno razgibavanje, zovi to kako god
Irisovci, je l ovo neki challenge kod vas u zgradi? 4 srpske zastave izbrojao upravo na fasadi koja gleda ka Sakuri, i to 3 zastave u jednoj vertikali
I onda ako baronises, a baronises, celo tvoje forumasko bivstvovanje potpuno gubi smisao.