Šta je novo?

Izbori 2024

Djilas je najgori gradonačelnik u istoriji Beograda. Beograd se još nije oporavio od katastrofalnog raspada komunalne infrastrukture tokom njegove vlasti a sada potpomaže njeno terminalno propadanje pod žvaljavim radikalčinama.

Bio napolju, poklopila me oluja sad. Upalim naslove i koliko vidim - u nekoliko gradova SNS tvrdi pobedu sa oko 52-53% glasova. Kad oduzmemo glasove koji su pokrali (sigurno par procenata), tačno se vidi da su ispod polovine.

@Vračarac

Jel slaviš nikada veću pobedu na Biračkom Mestu Cvetni trg?

Makar uzmi neki cvet da zamiriše za utehu, aaaa daaa na Cvetnom trgu nema cveća, Vesić isekao

HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAGAGAHHAHAGAGHAHAGAGGAGAGHAHAHAGHHAHAHGAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAGAGGAHAHHAHAHAHAHHAHAHHHAHAGAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Djilas je najgori gradonačelnik u istoriji Beograda. Beograd se još nije oporavio od katastrofalnog raspada komunalne infrastrukture tokom njegove vlasti a sada potpomaže njeno terminalno propadanje pod žvaljavim radikalčinama.
Ono što je Đilas napravio u Beogradu za 4 godine, vi ne umete ni da prebrojite.

Pa da, u novom saduc je riđi reko da su uslovi ok i zašao - i time izbaksuzirao opoziciju!
Umesto da je ostao dosledan kao u nišu...

Javi se @Vračarac nema izlaznost da objavis i rezultate iz Milice Pavlovic i ostalih glasackih mesta stao si kod Krunske 69 ili te uhvatila oluja na vrh krsta pa niz Jovana Rajica ili Branka Krsmanovica ili se rebrendiras ovde u BeogradoNaVodič?

Pa da, u novom saduc je riđi reko da su uslovi ok i zašao - i time izbaksuzirao opoziciju!
Umesto da je ostao dosledan kao u nišu...
U Nišu je kriv što nije izašao, u Novom Sadu je kriv što je izašao. Rekoh ja, sva kampanja je usmerena protiv Đilasa umesto protiv vlasti.

he, he, @Vračarac na aparatima :ROFLMAO:
Društvo za šminkanje Vračara ispod cenusa izgleda.
Evo pijem tamjaniku ko onomad pre par godina, zaboravih vreme leti. Na aparatima sam u tvom diznilendu.
Screenshot_20240603_000759.jpg

Vrh