razbibriga
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 11.03.2024.
- Pohvaljen
- 1.875
Nemam bre pojma ni ja viseKoji smo sad mi a koji su oni, nista mi nije jasno? Oni su valjda sa njima, ne sa nama.
Nemam bre pojma ni ja viseKoji smo sad mi a koji su oni, nista mi nije jasno? Oni su valjda sa njima, ne sa nama.
Ne znam na koju foru..baboje*******ac?Bastać odvalio na starom gradu
Pa babe glasale za njega, pun ih je dorčol...Ne znam na koju foru..baboje*******ac?
Doktor koji je očistio listu čekanja na kardiohirurgiji u Nišu, pa ga sns ološi smenili jer je radio operacije vikendom.Ко је тај Милић из Ниша?
Pa u Novom Sadu nije bilo bojkota...Nerealno kako smo mogli oba grada komotno da imamo da nije bilo bojkota
Ono što je Đilas napravio u Beogradu za 4 godine, vi ne umete ni da prebrojite.Djilas je najgori gradonačelnik u istoriji Beograda. Beograd se još nije oporavio od katastrofalnog raspada komunalne infrastrukture tokom njegove vlasti a sada potpomaže njeno terminalno propadanje pod žvaljavim radikalčinama.
Još samo to da shvati i da se povuče iz poltike što se naravno neće desiti.Đilas je hladna supa, to je najveća tekovina ovih izbora.
I Zorana Mihajlović je i dalje u politici, što ne znači da je relevantna.Još samo to da shvati i da se povuče iz poltike što se naravno neće desiti.
Gde je i šta radi digitålizacijå?Sat i 15min nakon zatvaranja i mi jos nemamo retultate...
Posmatram sa prozora ekipu koja u osnovnoj školi broji glasove, jbt kao da svaki clan mora licno da prebroji sve!
U Nišu je kriv što nije izašao, u Novom Sadu je kriv što je izašao. Rekoh ja, sva kampanja je usmerena protiv Đilasa umesto protiv vlasti.Pa da, u novom saduc je riđi reko da su uslovi ok i zašao - i time izbaksuzirao opoziciju!
Umesto da je ostao dosledan kao u nišu...