StariPosmatrač
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.09.2018.
- Pohvaljen
- 2.799
Imao si i prošli put Tadića ili Jeremića u istoj poziciji. Problem sa kreni promeni je ljudski potencijal. Imaš Savu i deset NVO hipstera iza njega...
Da je tako, drzao bih mu sliku na zidu i glasao za njega uvek.Другим речима, поента његовог учешћа у политици је да победи .
Evo ovde su na strani Dabrice i Vukadinovica protiv SavePričao sam već o tome, taktički ga brane da ispadne kako je vucicev. Taj isti informer napise 1 naslov gde ga kao brane, pa ga već sutra pljuju.
Da je tako, uvek bih birao Djb, imaju po meni najbolji program i jedini su se borili protiv kovid fasizma 2020/21, dok su svi ostali podrzvali zakljucavanje i cutali. Medjutim kod nas moras da gledas ko moze da ugrozi av-a i da glasas za njega, to je jedini nacin borbe.Поента демократије је да се партија уједини око конкретног програма и идеолошких вредности / визије будућности земље, људи бирају партију у којој ће да буду активни у складу са својим ставовима, гласају за ону партију која се поклапа са њима и та партија их после заступа у скупштини. Не мора да има већину, не мора да икога "сруши", не мора да оствари потпуну контролу али мора да има јасну политику и визију коју гура и покушава да оствари у што је већој мери могуће. Социјалисти једне земље излазе на изборе да би кроз политичке инструменте гурали земљу ка социјализму и борили се за левичарску политику, не излазе на изборе само да би победили. Аналогно томе и десничари, либерали, еколози итд. То је нормална демократска култура.
Parcijalni bojkot je novina u ponasanju opozicije, jos od 1992., kada su bojkotovani savezni izbori.
Da je tako, uvek bih birao Djb, imaju po meni najbolji program i jedini su se borili protiv kovid fasizma 2020/21, dok su svi ostali podrzvali zakljucavanje i cutali. Medjutim kod nas moras da gledas ko moze da ugrozi av-a i da glasas za njega, to je jedini nacin borbe.
Sa izuzetkom Zelenovića, koji je to već demostrirao pre nekoliko godina, kada je bojkotovao parlementarne izbore a izašao na lokalne u Šapcu. Demostracija se pokazala, po očekivanjima, potpuno bezuspešnom. Zbunjujuće poruke za birače nikad nisu bile dobre. Zašto slediti sad nešto što je Zeleni već pokazao da je jako glupo..Parcijalni bojkot je novina u ponasanju opozicije, jos od 1992., kada su bojkotovani savezni izbori.
To i jeste problem i razlog zašto je Djb propao, Saša nikada nije skupio ljude oko sebe, nego se sam isticao, a sam ne možeš ništa, moraš da imas veliki broj aktivista oko sebe, kao što sada ima Savo i kreni promeni. Savo svakodnevno poziva ljude da se priključe i priča kako bez ljudi nema promene, dok to Saša i Djb nikad nisu radili. Takođe Djb se pojavi mesec dana pred izbore i nigde ih nema nakon izbora, umesto da su na terenu 365 dana u godini.Зато што је и већи део опозиције болестан и не групише се у партије по програму и циљевима већ по егоизму лудака попут Радуловића што је опет израз изопачености политичке сцене у Србији где партија постоји да служи једном човеку а не човек да ради у оквиру идеолошке партије. Но просто није истина да су се они једини борили против ковид мера 2020/21. ено једна од новопечених нових политичких опозиција ти је Несторовић главом и брадом па у духу сломљене (америчке) демократије можеш да гласаш за оно што је најсродније твојим политичким ставовима као што социјалисти у Америци морају да гласају за демократе
На почетку ДЈБ је истицао и друге људе, Душан Павловић, Александар Стевановић, Ана Стевановић, Бранка Стаменковић. Они су се појављивали у емисијама и представљали покрет. Након 2018. и распада, све се свело На Радуловића.To i jeste problem i razlog zašto je Djb propao, Saša nikada nije skupio ljude oko sebe, nego se sam isticao, a sam ne možeš ništa, moraš da imas veliki broj aktivista oko sebe, kao što sada ima Savo i kreni promeni. Savo svakodnevno poziva ljude da se priključe i priča kako bez ljudi nema promene, dok to Saša i Djb nikad nisu radili. Takođe Djb se pojavi mesec dana pred izbore i nigde ih nema nakon izbora, umesto da su na terenu 365 dana u godini.
Несторовић је спроводио ковид-мере.Но просто није истина да су се они једини борили против ковид мера 2020/21. ено једна од новопечених нових политичких опозиција ти је Несторовић главом и брадом па у духу сломљене (америчке) демократије можеш да гласаш за оно што је најсродније твојим политичким ставовима као што социјалисти у Америци морају да гласају за демократе
Po hiljaditi put: SSP, Srce, Zajedno i stranke iz koalicije NADA ne idu u bojkot, već se pridržavaju dogovora koji su potpisali 9.marta.Ali bojkot lokalnih izbora koji se već pokazao 2020te kao katastorfalno glupa odluka i fijasko,
sad neki odlučili da to ponove?
Ok za zelenovića mogu da prihvatim da je retard,
ali da je riđi glupav toliko to ne mogu, ima tu nešto...
Pa marinika je prvo govorila kako sve treba 2.juna da se objedini,Po hiljaditi put: SSP, Srce, Zajedno i stranke iz koalicije NADA ne idu u bojkot, već se pridržavaju dogovora koji su potpisali 9.marta.
Sporazum koji je tada potpisan tiče se isključivo beogradskih izbora.