Ваљда су вратили услугу тиме што су део прихода који су остваривали као парламентарна странка давали Несторовићевом удружењу „Витезови реда змаја”: https://dveri.rs/saopstenja/srpski-...ga-da-govorite-neistine-vi-ste-ozbiljan-covekMožda su morali da vrate uslugu pa da uđu sa Zahvalnicom u koaliciju za izbore 2023. .
Можда су рачунали да им је то плус. Звери одаје неки „ми смо јаки и опасни” утисак.meni dveri uvek bilo lose marketinsko ime, jer mi odzvanjalo u glavi kao zveri
Технички, НАДА није имала кандидата за градоначелника Београда. То што је Војислав Михаиловић први на листи не чини га аутоматски кандидатом.Мене баш чуди да нису имали никога паметнијег за носиоца листе.
Ti od 1945 se sigurno nisu sluzili srpskim nacionalizmom i nacionalistickom mitomanijom kako bi pljačkali i rasturali državu...Неки би рекли од 1945.
Да већ Лењинистичким постулатима и бајкама о пролетеријату. Деценију прво отуђивали имовину, а онда почели да купују мерцедесе.Ti od 1945 se sigurno nisu sluzili srpskim nacionalizmom i nacionalistickom mitomanijom kako bi pljačkali i rasturali državu...
Znaci nikakve veze sa onim sto sam napisao da se desava od 87me...Да већ Лењинистичким постулатима и бајкама о пролетеријату. Деценију прво отуђивали имовину, а онда почели да купују мерцедесе.
Au koja paranoja jbt...Pošto desne opcije baš lepo pohvaliste, da su udbaši, sujetni, raskolnici, salonski, nemoćni...ne mogu da se setim dalje, a SPN je jedini svetionik na horizntu slobode, da li da zaključim da SPN samouvereno dobija izbore u Bgd-u i samostalno formira vlast. Da li borbom protiv (kvazi) desničara mislite da povećavate šansu za pobedu na izborima?