Ciljano ide zato sto zna da u tim godinama hvata demencija, iq opada (a kad i u mladosti nije bio visok onda je premija) a i medju tom populacijom je najvise onih koji su samo osnovnu zavrsili a dosta je onih cak i bez njeДа ли је опозиција кренула у озбиљну кампању? СнС видим ради пуном паром.
Јуче причам са једним старијим човеком, ватреним СПСовцем, хвали ми Булатовића како је обрусио Ћути да смрди на алкохол. Ја му кажем да је Булатовић жутаћ и да је био код Вука, али то му није засметало зато што је сада за Вучића.
СНС циљано иде на гласаче пензионере, зна да их има пуно.
И на ту шему добија изборе. Простом народу треба прост приступ. Већина популације је прост народ, без разумевања за афере Јовањица, Крушик или ко су Лауре и без икаквих симпатија за мишљења европарламентараца.Ciljano ide zato sto zna da u tim godinama hvata demencija, iq opada (a kad i u mladosti nije bio visok onda je premija) a i medju tom populacijom je najvise onih koji su samo osnovnu zavrsili a dosta je onih cak i bez nje
Toliko energije i novca da se rasipa na one koji će ionako da glasaju za njih, to mi je i dalje neshvatljivo...Vođenje kampanje gde su jaki i pre raspisivanja izbora. Ne nose obeležja SNS-a. Proveravaju glasače i ohrabruju svoje da izađu poklonima. Pokloni se daju onima koji im nisu ucenjeni već glasaju jer su penzioneri ili isprani mozgovi. Kult ličnosti se hrani slikama predsednika u kalendarima, notesima, blokčićima i tako dalje. Koliko to ide da sam bio na sahrani u decembru na kojoj je sveštenik imao SNS blokče. Sve u svemu čim su krenuli pre 7 dana znalo se da se ide na nove Beogradske izbore. Juče je bio miting SNS-a u Šumicama čime su ozvaničili kampanju za Beograd.
Tako je, bez razumevanja i za same sebe dok god im trpaju parizer u labrnju i guslaju o kosovu i rusijiИ на ту шему добија изборе. Простом народу треба прост приступ. Већина популације је прост народ, без разумевања за афере Јовањица, Крушик или ко су Лауре и без икаквих симпатија за мишљења европарламентараца.
Sajsi je iz SkojevskogPesma je unapred izabrana, nisu se nadali da će Sajsi bičarka iz Blokova da poremeti glasanje. Čujem da se sprema protest ispred RTS u organizaciji Porfirija.
Za predsednika srbije da, ali u beogradu ne jel ipak glasaci spn nisu isto sto i ovi tupavci sto glasaju za žvalavog...Можда ће ово звучати комично, али мислим да би Топалко био најбољи кандидат за градоначелника.
Већ почетком прошле недеље опозиција је почела са штандовима на Магистратском тргу у Земуну, на Звездари и на Чукарици, тј. већ је кренула у кампању и разговара се о заједничкој опозиционој листи за Београд.Да ли је опозиција кренула у озбиљну кампању? СнС видим ради пуном паром.
Јуче причам са једним старијим човеком, ватреним СПСовцем, хвали ми Булатовића како је обрусио Ћути да смрди на алкохол. Ја му кажем да је Булатовић жутаћ и да је био код Вука, али то му није засметало зато што је сада за Вучића.
СНС циљано иде на гласаче пензионере, зна да их има пуно.
Sta je tacno "nipodastavanje glasackog tela" i zasto je to kontraproduktivno?То ниподаштавање гласачког тела је контрапродуктивно али ок.