Zion Williamson
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 14.05.2019.
- Pohvaljen
- 3.397
Изађи на гласање ако не желиш да ти мигранти, гласали из иностранства и покојници кроје судбину наредне 4 године.Ja još nisam otišao na glasanje, razmišljam da li uopšte da se cimam obzirom da mi se ni jedna opcija nije obratila, niti adresirala probleme koje imam, pa samim tim ni ja ne osećam neku naročitu potrebu da svoj glas dam tako nekom bezveze jer prosto nisam ciljna grupa ni jednoj opciji. Očigledno smo im mi apscinenti deveta rupa na svirali obzirom da nam se niko nije obratio.
kako hoces, nema mnogo koristi.Ja još nisam otišao na glasanje, razmišljam da li uopšte da se cimam obzirom da mi se ni jedna opcija nije obratila, niti adresirala probleme koje imam, pa samim tim ni ja ne osećam neku naročitu potrebu da svoj glas dam tako nekom bezveze jer prosto nisam ciljna grupa ni jednoj opciji. Očigledno smo im mi apscinenti deveta rupa na svirali obzirom da nam se niko nije obratio.
Netacnokako hoces, nema mnogo koristi.
Ako bas izadjes, glasaj za NS.
Jel ti stvarno misliš da je ovde neko toliko glup?Ja još nisam otišao na glasanje...
Pa ok, bar nesto korisno, da nisi to uradio, radio bi nesto drugo sa istim takvim osecajem.Glasao sam sa mracnim osecajem besmisla za NS.
Сваку лаж и глупост могу да прогутам, али да се апстинентима нико у предизборној кампањи није обратио. Па претера га.Ja još nisam otišao na glasanje, razmišljam da li uopšte da se cimam obzirom da mi se ni jedna opcija nije obratila, niti adresirala probleme koje imam, pa samim tim ni ja ne osećam neku naročitu potrebu da svoj glas dam tako nekom bezveze jer prosto nisam ciljna grupa ni jednoj opciji. Očigledno smo im mi apscinenti deveta rupa na svirali obzirom da nam se niko nije obratio.
Jao, plaky, možda crveni tepih da su ti postavili i poslali vozača po tebe?Ja još nisam otišao na glasanje, razmišljam da li uopšte da se cimam obzirom da mi se ni jedna opcija nije obratila, niti adresirala probleme koje imam, pa samim tim ni ja ne osećam neku naročitu potrebu da svoj glas dam tako nekom bezveze jer prosto nisam ciljna grupa ni jednoj opciji. Očigledno smo im mi apscinenti deveta rupa na svirali obzirom da nam se niko nije obratio.
Suza suzu stizeJa još nisam otišao na glasanje, razmišljam da li uopšte da se cimam obzirom da mi se ni jedna opcija nije obratila, niti adresirala probleme koje imam, pa samim tim ni ja ne osećam neku naročitu potrebu da svoj glas dam tako nekom bezveze jer prosto nisam ciljna grupa ni jednoj opciji. Očigledno smo im mi apscinenti deveta rupa na svirali obzirom da nam se niko nije obratio.
Slabo je to. Gledao sam malopre izlaznost na izborima 2000. godine. Na predsedničkim izborima u septembru izlaznost je bila 71.55%, dok je na parlamentarnim u decembru iste godine izlaznost bila 64.1%. Iskreno, očekivao sam veću izlaznost, veća je nego na prošlim izborima, ali bojim se da je nedovoljna za promenu, čak i u Beogradu. Nadam se da će rezultati izbora da me demantuju.Pogledajte prilog 184137
Biće oko 60% do kraja dana, zvanično. Realno to je verovatno oko 70% s obzirom na šta liči birački spisak…
ово са босанцима је циркус. Брука и срамота! ето Србијо н шта си спала. ***ем те народе. Ако не освоји опозиција барем Београд. Нема више поенте учествовати на изборим, у политици или било чему у овој држави. Ако мафији припадне Београд, ово више није Србија! И нећу је звати Србијом. Република хуљина прћија.
Biracki spiskovi su nesredjeni. Milion ljudi je manje u zemlji a imamo maltene isti broj biraca kao 2000.Slabo je to. Gledao sam malopre izlaznost na izborima 2000. godine. Na republičkim izborima u septembru izlaznost je bila 71.55%, dok je na parlamentarnim u decembru iste godine izlaznost bila 64.1%. Iskreno, očekivao sam veću izlaznost, veća je nego na prošlim izborima, ali bojim se da je nedovoljna za promenu, čak i u Beogradu. Nadam se da će rezultati izbora da me demantuju.
Ova reč ne postoji, a ni apstinenti nisu nikakva opcija, samo neko pokušao svoju lenjost da nazove "stručnim i fensi" pojmom. Problemi drugih utiče i na ljude oko tebe, tako da je tvoje ignorisanje svih problema jako sebično. Reče da si preduzetnik, pa tako onda loša politička situacija i državi utiče na tvoje radnike, a samim tim i na njihov rad, dakle na kraju utiče i na tebe.Očigledno smo im mi apscinenti deveta rupa na svirali obzirom da nam se niko nije obratio.