Šta je novo?

Izbori 2024

Dobro jutro sa glasanja, iskoristite i vi svoje biračko pravo ;)
Pogledajte prilog 184086
Screenshot_2023-12-17-11-57-10-496_com.android.chrome-edit.jpg

Neko baš poranio u nedelju :) (y)

Ja sam bio oko pola 12, u Zemunu. Bilo dosta mlađeg sveta 👀

Glasao sam sa mracnim osecajem besmisla za NS. Jedan kolega s foruma je nedavno napisao da Jeremic ima gomilu stanova na Vracaru.
Nema guzve na birackiom mestu.
Glasao sam koa davljenik koji se hvata za slamku spasa, kao bednik koji daje svoj glas bez imalo vere u prokleti partiokratski sistem .
Mozda je onih 45% koji nikada ne glasaju neka hrabrija i manje zaplasena Srbija koja se ne hvata za slamku.

Bio sam na svom biračkom mestu, nenormalna je gužva...izgleda da postoje dve opcije:

- Ili se Beograd najzad probudio i shvatio da treba da stavi svoja politička ubeđenja po strani i da ne treba da traži "dlaku u jajetu" opoziciji jer prioritetni cilj treba da bude da se ovaj urbicid, genocid, femicid, ekocid i svi mogući cidovi zaustave

- ili (više verovatno) SNS namerno usporava ovaj proces kako bi normalni ljudi (koji ne vole da čekaju u njihovim redovima ala 90te) odustali od glasanja.

Ja svakako nisam uspeo da glasam, ali vratiću im se opet jer smatram da mi je to najmanje što mogu da učinim da bi ovim video leđa!

Ovo su mi izbori gde sam zaista imao najteži izbor jer je cela opozicija tragikomična ali sa druge strane hoću najzad da počnem da živim kao normalan svet a ne svaki dan da slušam o Kosovu, brqći rusima, Kurtiju, Đilasu, korupciji, nasilju, huliganima, zadruzi, 90tim, ratovima, hrvatima, Dodiku, avetima 90tih, četnicima, partizanima...

Hajde po prvi put da diskutujemo o ekonomiji, uslovima rada, mogućnostima za lep život u zemlji, transportu i javnom prevozu, zdravstvu, pravdi, sudstvu, borbi protiv kriminala i korupcije, školstvu, dugoročnom i planskom urbanizu, zaštiti životne sredine, navedi slobodno po želji dalje!

Izađi i je***o izaberi!

Код Старог Меркатора гомила камиона РТС блокирали Улицу Палмира Тољатија.

ja sada glasao, nema velike guzve, zavrsio sve za 5 minuta.
nisam umeo da procenim da li ima sumnjivih ili nema

Tuzno je sto u Srbiji ima toliko putinofila, a radi se o prilicno naivnom coveku, po sopstvenom priznanju. Samo politicki imbecil moze da veruje obecanjima kolektivnog Zapada.

Vrh