MC_
Professional
- Učlanjen(a)
- 14.11.2017.
- Pohvaljen
- 12.081
Mislis da je normalno da on ima manje vremena od MIlosa Francuza ili Cute?Ovaj Jeremiće je totalni luzer, upravo pljuje ostatak opozicije što je imala više vremena na N1 i Nova S.
члан бирачког одбора испред коалиције Национално окупљање Зоран Симић који је и снимио разговор каже за портал Нова.рс, да је он некадашњи члан Српске напредне странке.
“Ја сам био у СНС, али више нисам могао да их трпим. Они и даље мисле да сам њихов и због тога су ме звали да учествујем у изборној крађи,” каже Симић.
За наш портал, детаљно је објаснио како је на претходним изборима изгледала крађа гласова у Коцељеви. Исто то требало је да уради и овог пута.
“Мој задатак би био да у моментима када опозициони чланови одбора нису на бирачком месту убацим листиће свих људи који су у бирачком списку, а који су преминули или имају пребивалиште у Коцељеви, а зна се да тог дана неће изаћи на бираишта. Знате, Коцељева је мало место, тачно се зна ко је ко, ко не живи већ годинама овде или ко је преминуо. Узео бих њихове гласачке листиће заокружио СНС и у бирачки списак уписао да су они гласали,” прича Симић.
Ja sam cuo prosle godine, da se posle izbora lepo okupe i ubace nedostajuce glasove za SNS u kutiju. (U Borci)