Šta je novo?

Izbori 2024

Malo ko se obraća prigradskim opštinama. Mora i tu neki projekat da se najavi. Ljudi zaboravljaju da SNS upravo pobeđuje zahvaljujući glasovima iz Železnika, Lazarevca i drugih dalekih lokacija od centra grada.

Šanse u Beogradu su 50-50. U Srbiji opozicija nema šanse.

Malo ko se obraća prigradskim opštinama. Mora i tu neki projekat da se najavi. Ljudi zaboravljaju da SNS upravo pobeđuje zahvaljujući glasovima iz Železnika, Lazarevca i drugih dalekih lokacija od centra grada.
Мислим да десничарске коалиције пуцају на ту популацију.

Целу Омладинских бригада затрпали СНС аутобуси за митинг у Арени. Ево већ сат времена непрестано пролазе.

Pa jasno je: demonstracija moći.

"Pogledajte koliko nas ima, ništa nam ne možete"

A onda se ljudi bave Miketićem.

Čemu služe ti mitinzi ako dovodiš Leskovčanina u Beograd? Bilo bi logično da na miting dolaze ljudi iz tog mesta.
Đuka Bizon kaže da je miting u Beogradu "centralni" miting, pa tako "dolaze" ljudi iz svih mesta i nije to specifičan miting za Beograd. Mislim, svi znamo zašto i kako se dovode ti ljudi i kolika je realna i iskrena podrška SNS-u. Na kraju samo treba ignorisati taj njihov miting i proglasiti ga neuspešnim, jer koga briga šta je tu realan broj posetilaca. Kada i oni mogu da procenjuju brojke na protestima, zašto ne bi mogla i opozicija da pravi iste procene.

Pa evo, moja baba je danas otišla iz Pančeva na miting u Bg, isto je tako išla i u Smederevo, Opovo, nemam pojma gde ih sve vozikaju..

Iz javnih ustanova u Beogradu ganjaju na miting sve koji su se zaposlili preko stranačke veze - od kojih mnoštvo, a možda i većina ne podnosi SNS.
Плус сви они бивши Г17+ напредњаци нису искрени напредњаци, а таквих је највише у установама.

Плус сви они бивши Г17+ напредњаци нису искрени напредњаци, а таквих је највише у установама.
zamislite recimo te G17+ ljude. totalni neoliberali sada glume nacionaliste ili su glumili liberale, a bili nacionalisti.
sve za licnu korist.

na zalost, ne oseca se ta atmosfera promene, ono kad ljudi koji se ne poznaju pocnu da pricaju o smeni vlasti. Opozicija zeli da dodje do vlasti na neki tih i bezlican nacin, osim NS niko nije za kaznjavanje radikalskog sljama.

Bez straha od kazne, kad radis lose, i nade u nagradu kad radis dobro, jedna zajednica osudjena je na smrt.

To je toliko jasno i toliko jednostavno.

MIslim da ce opozicija sigurno da uzme Stari Grad, Vracar i Savski Venac. Mozda i Novi Beograd. Sve ostalo zahvata i prigradska naselja. Oni koji tamo zive znaju da ih gradjanisti preziru.
Mozda ce neko tamo zaista da glasa za desnicu, ali sumnjivo je to.

Moraces da ucenis babu da neces vise da joj dolazis u posetu, ako nastavi da glasa za Sns :p
Ona glasa za SPS već 30 i više godina, a na ove mitinge ide kao na izlete jer joj je dosadno u životu, kaže da idu okolo i šetaju, a ne ulaze u hale.. a na sastanku su im rekli da će opozicija, ako dođe na vlast "da zatvara fabrike i otpušta ljude" :ROFLMAO:Reko' šta tebe to briga, hoćeš ti da radiš u fabrici? Ali džabe, to je taj mentalni sklop..

Професор Обрадовић је могао да понесе слике запаљених и слупаних аутобуса нпр. као аргумент да покаже.

Nije mogao, jer pravila emisije tako nalažu. 🙂 Nema pokazivanja slika i mahanja materijalom. Samo govor. 🙂

napravili ili rekonstruisali barem jedan most

Obradović je to kritikovao. Nije baš bio toliko očajan kao što bi neki ovde želeli da predstave. Prosto se nije dovoljno pripremio.

Pa evo, moja baba je danas otišla iz Pančeva na miting u Bg, isto je tako išla i u Smederevo, Opovo, nemam pojma gde ih sve vozikaju..

Čudno je da unuku za ljubav ne želi da promeni mišljenje. To je stvarno tragično, toliko jako uverenje da ni najmlađi u porodici nema nikakvog uticaja... Taj inat, tvrdoglavost, da ona zna najbolje, ali nije jedinstven slučaj u Srbiji svakako... U mom slučaju je jedna baba bila taj fazon, a druga potpuno obrnuti, da može vodila bi me kao malog na glasanje da sam zaokružim koga hoću...

Ma ne, nije ona zaluđena za sns, nego se tako sa njima oseća bitno, neko ih zarezuje, daje im na značaju, oni su nekome važni, plus besplatni izlet itd... mislim da je taj fazon kod nje... a glasa za sps..

Da, oni vlast po inerciji doživljavaju kao ispravnu, a ovi drugi su krivi što hoće da ih smaknu.

Iz javnih ustanova u Beogradu ganjaju na miting sve koji su se zaposlili preko stranačke veze - od kojih mnoštvo, a možda i većina ne podnosi SNS.

Па добро, поштено, те из Београда и треба, бар у Београду има посла где хоћеш, имали су избор, нису морали тим путем,
док оне у неком малом месту у унутрашњости и разумем да је једини начин до посла да се учлане у секту.

Пензионери су као генерација дресирани као пионири да безпоговорно воле власт. А и СПС је наследник СКЈ.
da, ali prošlo je više od 40 godina od "Slobinih" penzionera.
Ovo su dakle nove generacije.

Ma ne, nije ona zaluđena za sns, nego se tako sa njima oseća bitno, neko ih zarezuje, daje im na značaju, oni su nekome važni, plus besplatni izlet itd... mislim da je taj fazon kod nje... a glasa za sps..

Razumem deo oko izleta i osećaja da neko obraća pažnju na njih i brine. Ali to je zabluda, naravno.

Da skinem ljagu sa penzionera, spomenuću mog ćaleta. On je napunio 70 ove godine, a penzija mu je oko 120000 rsd (domaća penzija, ne iz inostranstva) i nikad ne misli da je Vučić zaslužan tome + mrzi penzionerska okupljanja, uglavnom juri žene kao da mu je 35.. Kupio je neki novi audi... Jednostavno drugi pubertet za njega...

Raznih penzionera ima... Nikad nije bio glasač radikala, sns, sps... Svaka 3 meseca letuje. Hrvatska, Crna Gora, razne banje i planine...

40 godina staža mu je to omogućilo + je ceo život radio poslove van glavnog posla... a i dan danas ima posao sa vinima, mimo te penzije.

Lav je u horoskopu, izuzetno aktivan, društven i dinamičan.

Potpuni kontrast meni 😄

Vrh