Good for you
Је ли свима копаш гафове? Каква је твој процес селекције?
Good for you
Ne bi ti to razumeo.Је ли свима копаш гафове? Каква је твој процес селекције?
Baš ću da ispratim da li će uraditi bilo šta pozitivno u vezi migranata ili su to samo prazna obećanja.
Твоје малограђанске прозивке од пет пара?Ne bi ti to razumeo.
Čedino stanje je za hospitalizaciju. Ne vređam ga i ne idem na to da ga spustim. Kakav god da je čovek i šta god da je uradio u prošlosti, mora da mu se pomogne i ne treba mu se smejati ili rugati mu se u ovom trenutku.
Na taj intervju sam i mislio.
Za Novu 2010. godinu Dolovac će ispod jelke dočekati funkcija Republičke javne tužiteljke - najznačajnije tužilačke pozicije u zemlji.1. Zagorka Dolovac nije do Vučića, samo ukoliko ništa nije do Vučića već do nas samih. I samo u tom slučaju nije do Vučića, dakle mi smo krivi. Kao građani, kao društvo.
U suprotnom posmatrati pravosuđe kao nezavisnu granu vlasti gde nema pritisaka, nameštanja, protekcije od samog vrha... je u najmanju ruku smešno, a svakako naivno. Tužilaštvo deli sudbinu ostalih nezavisnih ili samostalnih institucija koje to u svojoj suštini nisu. Eto ja sam radio u NBS, ona nije deo izvršne vlasti nego samostalna i nezavisna institucija i nisam ja iznedrio J. Tabaković, nego Vučić direktno. I direktno se od vrha vlada tom "samostalnom i nezavisnom" institucijom. Po zakonu je odgovrna skupštini a ne izvršnoj vlasti. I naravno guverner ne bi smeo da bude stranačka ličnost.
Tako da ne razumem kako si odvojio tužilaštvo od Vučića.
Да, зашто?
Даме и господо ово је нама био потпредседник владе. Лаку ноћ Србијо.youtube]mpc9AkK075E[/MEDI
O ne, mislio sam da smo se spasili gasenjem dnevnjaka.
Упадљив је контраст између писма на ком је написана објава и вокабулара самог садржаја објаве.Да, зашто?
Не, гласаћемо за екипу Ивана Виденовића "мистер Вимблдона", Николе Самарџића који се из Драгослав Бокан мода из деведесетих прешалтао у мушку Латинку Перовић на стероидима коју предводи овај лик Pogledajte prilog 181526
Иначе, делиш твит Биљанице трола који је направљен од стране СНС бот тима.
Доста је занимљиво да је твит истог трол профила пре извесног времена у коме позива да се Србија поново бомбардује неопрезно фејвовала секретарка градског одбора ССП Града Београда, ако ћемо већ о "твитерсфери".
Јесу, није нам изборна процедура отишла баш толико фију. Дотични је био на листи ПОКС-а на београдским изборима 2018. године.Čekaj Vacić na listi ima lika koji se zove Saša Nebriga Nebrigić? Jesu to uopšte prave osobe?