Капирам да ти је та опција идеолошки вероватно најближа али приступ да од све опозиције сви треба да гласамо за СПН или смо у супротном за останак АВ, прикривени СНС-овци и радикали је баш баш погрешан и тиме се људи само демотивишу да изађу на изборе.Pa da, dobro sam ja rekao da u ovoj zemlji 2/3 naroda čine budale, jer-samo bu**** može da bude svejedno da li će na vlasti i dalje ostati ubica Olivera Ivanovića, ubica Cvijana, monstrum, lažov, pokvarenjak, lik koji je uništio sve institucije, nečovek koji nije otišao da se upiše u knjigu žalosti u Ribnikaru, već je par sati posle tragedije pričao o platama roditelja žrtava, stvoritelj Jovanjice, Belivukovog klana, lopov, čovek koji se nad nama iživljavao za vreme epidemije, uništitelj medijske scene itd. kao i sva njegova ludačka i monstruozna mašinerija raznih crnokošuljaša, sumnjivih tipova, lokalnih šerifa koji terorišu i ucenjuju građane, izbacuju decu nepodobnih roditelja iz vrtića, pale kuće nezavisnim novinarima, u dve reči-dave nas.
Ne znam kako ikoga ovde nije sramota da nešto kenja protiv ovoga i onoga iz opozicije, da relativizuje ovo radikalsko zlo i Šešeljevog izroda, čiju odvratnu njušku trpimo već 30 godina?
Prestanite, ako pameti barem malo imate.
17. decembra se bira između smrti i nade u život u ovoj zemlji.. Kad se zlo barem malo rasklima i kada mu se potkrešu krila, kad se malo olabave te sile mraka koje su naš ščepale i stežu nas sve više, e onda, na sledećim i onim tamo izborima možete da razglabate o frizurama opozicionih kandidata, da li je Marinika rekla ovo i da li je Đilas ovakav ili onakav.
Ajde, malo samo mozak da se uključi..
Мања излазност одговара само ономе ко има разрађену гласачку машинерију а то је СНС.
Чињенице.