Znači bolje Šapić da ostane? Ili Vesić da se vrati?Pobeda Obradovica i nije neka pobeda.
Znači bolje Šapić da ostane? Ili Vesić da se vrati?Pobeda Obradovica i nije neka pobeda.
Ja vas ne zezam.Zeza nas Beki slicno kao i MC
za vaznost smenjivosti vlasti si u pravu. to je nakakva korist.Ne, ti si naivan
Je l si ti svestan da npr u Svajcarskoj ili Austriji ima kriminala na mnogo visem nivou u odnosu na ovaj nas polupilicarski?
Ali prosecnog Hansa zabole ona stvar za to, jer mu tramvaj stize na vreme i grejanje upale da greje onoliko koliko je dogovorio. Ne mora da kune Boga i sve svece sa neba kad mu nema prevoza po pola sata u gradu od 2 miliona ljudi
Krade se svuda jer je to u ljudskoj prirodi
A ako neko bas mnogo krade u Nemackoj i ostavlja za sobom kilometre sje*******anih ulica, onda se to i sazna i onda ga narod lepo smeni i izglasa drugog, a ne kao mi polupaneri koji po 10 godina ne mozemo da promenimo nikoga
Zasto bi smena vlasti to promenila?Sta vas toliko iritira ovaj Obradovic, coveka prvi put vidim, i naravno odmah su mu napakovali na twiteru veze sa vlascu/mafijom.
Ima u opoziciji mnogo gorih likova, pa nista.
A ne iritira vas Maric/Masnikosa/Vucicevic/Zekic, i one spodobe iz parlamenta.
Pa da je ovaj Obradovic najgore djubre, ne moze biti gori od ovih nabrojanih.
Da je izabran neko drugi, opet bi se nasao neki tragac za dlakom u jajetu, e zasto taj, zasto ne ovaj.
То није рекао Черчил, него Ема Голдман, за коју верујем да Вам је ближа.ali Cercil je rakao: "Da izbori mogu da promene nesto bili bi zabranjeni"
pogresio sam, izvinjavam se, bio sam ubedjen da je on to rekao.То није рекао Черчил, него Ема Голдман, за коју верујем да Вам је ближа.
Tadic je smenjen jer nije odgovarao Zapadu. Nije bio dovoljuno poslusan.Ja prvi kao bivši demokrata ću navesti ne znam koliko primedbi na njihov račun, a pre svega što si dopustili da ova sadašnja, strašna vlast zasedne i da svi postanemo njeni taoci.
Ipak je bilo mnogo bolje, pre svega Srbija je počela da razvija demokratski proces, a onda je sve srušeno i opet smo otišli u autokratiju.
Eto zaboga Tadić što bi reko' @MC_ nije odgovarao urbanoj eliti, pa zahvaljujući "belim listićima", dođe nam napredno zlatno doba.
Mora se izaći na izbore. Nemojte iznalaziti sto razloga za neizlazak pogotovu, ako ste protiv sns-a. Meni se konkretno niko ne dopada ne znam kako; svima ću naći manu, ali ova vlast se mora smenjivati. Imajte to na umu. Nema drugog načina. Ustvari ima, ali to je druga tema...
Imao je jednu i za tebe https://www.brainyquote.com/quotes/winston_churchill_156900pogresio sam, izvinjavam se, bio sam ubedjen da je on to rekao.
Ema mi je naravno bliza.
Cercil je rekao nesto drugo, sada vidim:
The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter.
Winston Churchill
U kampanji je sve dozvoljeno. Vučić laže sve u 16, počev od Kosova pa do ekonomije. Narod voli obećanja, makar i lažna. Pošto smo s...bani, daj nam malo pozitive.Вучић: Страни фактор неће одлучивати о будућности наше земље
Председник Србије и члан СНС-а Александар Вучић поручио је на предизборном скупу напредњака, који је јуче одржан у Лесковцу, да неће дозволити да страни фактор одлучује о будућности Србије, ма одакле долазио.www.politika.rs
Kako ga nije sramota da izjavi ovako nesto?
Tadić i Radule će biti blizu 3%, mislim da je sve moguće. Skupština: Mafija, Slobisti i Palma, DOS, Avetnici i Boško, Francuz i Draža, Radule i Tadić.Tako je, mora da se izađe, da su najbolji na svetu, a znamo da nisu, nije normalno da jedna grupa koja ima realno 25% podrške bude 15 godina na vlasti na svim nivoima. Da zanemarim što su veleizdajnička g***a, ništa ne funkcioniše, bahatost, korupcija, nepotizam, čini mi se na rekordnom nivou. Sigurno prolaze SPN, DSS, Dveri, NS i sigurno ne prolazi Zorana, Šešelj, Čeda i slične formacije. Radule i Boris na granici, bilo bi dobro da uđu iako su totalno neprirodan spoj i bolje bi bilo da su podržali nekoga, mesto da rasipaju glasove.
Na nivou grada čak nemam ništa protiv zelenih teletabisa.
Ако епилог буде:Tadić i Radule će biti blizu 3%, mislim da je sve moguće. Skupština: Mafija, Slobisti i Palma, DOS, Avetnici i Boško, Francuz i Draža, Radule i Tadić.
Nije nemoguće, čak i realna opcija. Ako treba, SNS će namestiti da tako i bude. Samo ono, npr. ja ni ne znam ko je i šta je NS. Možeš misliti šta prosečan birač zna kada ni mi ovde ne možemo pohvatiti kako im se stranke zovu.Ако епилог буде:
НС 2,91%
СДС-ДЈБ-Отете бебе 2,87% (након понављања избора на неким бирачким местима),
Бацићу се кроз прозор, што је много, много је.