Ukrajincima propala ofanziva, nisu ništa postigli. Ako uzmemo u obzir da im je 60% vojske u out-u, onda je jasno da je rat završen.
Za 100 godina, Afrika će imati 5 milijardi stanovnika, Azija 4, a Evropa ostaje na 700.000.000. Vreme zapada prolazi, nemaju oni više taj potencijal.
Kako konkretno rat u Ukrajini, o kome se prica, ima uticaj na broj stanovnika u Aziji i Africi za sto godina?
Ispravi me ako zivim u nezanju, ja sam mislio da se to desava nevezano od rata.
Sto se tice rata, posledice su zacementirana cela Evropa protiv njih, svi ce sada iskljucivo samo da imaju prozapadne vlade i kupuju zapadnu robu i oslanjaju se na njih.
Afrika i Azija su odvojeni procesi.
To srednjevekovno osvajanje teritorija im je donelo daleko vise stete nego koristi. Ode cela Ukrajina, ode cela Evropa. Vise niko ni ne pomislja u pravcu Rusije, osim ludih Srba.
Nece vise imati prorusku vladu bilo gde, odose ljudi na zapad da rade, ko ostane, dizace iskljucivo kredite u zapadnim bankama, prozapadne vlade ce eksploatisati njihova prirodna bogatstva i slati ih svojim gazdama, narod ce jesti u Lidlu i Meku, nositi Najk i koristiti Instagram na Ajfonu.
Koliko ce ljudi biti u Africi i Aziji za sto godina nece biti posledica rata u Ukrajini.