Šta je novo?

Izbori 2024

Ja bih poceo od izlaska iz inicijatieve Otvoreni Balkan, to bi nase poljoprivrednike s juga Srbije ucinilo konkurentnijim.
Neki bi mozda napustili Beograd i vratili se na Jug.

Sta je ono smeta gradj. investitorima? Kako im otezati da investiraju i grade po Beogradu?

Moze li se povecati porez vlasnicima dzipova koji zive u gradu?
Mislim da ima mera kojima bi mogle da se namanu pare.
Mada, resenje nasih problema ne moze biti demokratsko, ne moze da ga resi neko ko se brine za rejting.
Vidim ja ovo je odlicno krenulo :)

@centarfor E baš to ne znam gde ima, daj neki primer...

Prazni lokal a da samo plaćaš infostan i struju, ni na jedan takav oglas nisam naišao

Nijedna spontano organizovana stranka i pokret u Srbiji ne moze da uspe, bez izuzetka. Zasto? Magicna rec je DB.
Na stranu DB, najpre bi poslali botine, zatim medijsku masineriju. To su im suptilnija a opet razornija oruzja nego DB i zastrasivanje.

Inace, dok se ovde trpi 3583. poskupljenje i harac, u Nemackoj strajkaci zahtevaju ni manje ni vise nego 650 evra povisice. Ovde ovcama das povecanje 650 dinara (a zato im kroz poskupljenja otmes duplo) i svi srecni ko svinje u blatu.

Na stranu DB, najpre bi poslali botine, zatim medijsku masineriju. To su im suptilnija a opet razornija oruzja nego DB i zastrasivanje.
Zamisli pojavis se ti bilo gde ispred stranke, odmah bi ti nasli komsije koje kazu da mali Bender nikad nije bio svoj, da je mrzeo macice i kucice i da je probao da zapali zgradu vise puta.

Zamisli pojavis se ti bilo gde ispred stranke, odmah bi ti nasli komsije koje kazu da mali Bender nikad nije bio svoj, da je mrzeo macice i kucice i da je probao da zapali zgradu vise puta.
A pa 2 od 3 toga navedena su mi vec pisali ovde na forumu. 😄
you-have-no-power-here-lord-of-the-rings.gif

Ali da, salu na stranu, razumem poentu. 😄

Služba radi a vi se zezate

Kad smo kod struje i poskupljenja, jel ima bese nacin da se ne placa rts?

Služba radi a vi se zezate

Sada ce da kazu da je to samo slucajnost.

Jedan screenie sa IMDB, neko je lepo napisao, produkcijska kuca - Rezim :p

jv.jpg

Pa Biković je stari režimlija, nikad ništa rekao nije protiv SNS-a, a ni Putina.. zato ga toliko i promovišu.

Narod je zadovoljan.
"Povecali mi s 16, cak na 21 hiljadu", kaze mi jedan penzioner sav blazen i ode da kupi rakiju.

Danas su ti na rasporedu razgovori sa penzionerima, sutra će to biti nakupci, prekosutra komšije, a u petak pijačni prodavci.. usput ćeš da čuješ i devojčice koje spletkare kao Sulejmanove robinje, žene koje se lože na Vučića i dame u bundama koje ne čiste za svojim ljubimcima..:cool:

Narod je zadovoljan.
"Povecali mi s 16, cak na 21 hiljadu", kaze mi jedan penzioner sav blazen i ode da kupi rakiju.
Koja se teza ovde pokusava dokazati?

1. Da je penzioner toliko snalazljiv da zivi ok i sa 16k pa je blazen od bonusa od 5k.

2. Da je penzioner potpuno nesvestan odnosa svojih prihoda i rashoda pa je blazen jer je failovao sa osnovnom aritmetikom.

Sto njoj i slicnima niko od rezima, """"institucija"""" i SNS simpatizera ne govori o stezanju kaisa i odricanju...

jvm

Jel ova levo MILF od Igora Jurica? Bivsa od Ivanovica, kakav komad :) Za dva koplja iznad Dubravke Negre i Marije Obradovic.

Bože, ne znam jesu li nam gori muškarci u politici, ili ove... propale novinarke, vesele udovice, Nokijeve školske drugarice, Darije, Nevene, Staše... :rolleyes:

Onaj Stojčić gradski urbanista mi je prvi komšija, njega još nisam spominjao 😊

Tako ti je to kad si u krugu dvojke, sve neki medijski eksponirani ljudi oko tebe...

Vrh