MC_
Professional
- Učlanjen(a)
- 14.11.2017.
- Pohvaljen
- 12.081
Ulozili milione da angazuju izraelske sluzbe i u stalnom su kontaktu sa americkim establismentom.
Žigonka je passe, sad se lože na onu Danicu CrnogorčevićEno na Bljuc, V92 i RTS ide uživo prenos Nelečenovog cirkusa. Pitam se jel su i ovaj put angažovali onu Žigonku da histeriše i nariče ili je to ekskluziva samo za dan Murije.
Evo ga i ćaća, sa još jednim OrkomИма се, може се...
Vučićevo kumče hara BG ulicama u "lamborginiju" i usput izaziva i vređa policiju: Neka me stigne neko ako može, neka mi napiše kaznu, evo nemam ni vozačku
Uroš Panić, sin Petra Panića, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića ponovo se, posle izvesnog vremena, javno pohvalio bahatom i divljom vožnjom ulicama Beograda u "lamborginiju", izazivajući policajce da ga zaustave.nova.rs
Ово је добро питање, али се игнорише као и остали конкретни проблеми попут запошљавања, праве екологије, праве мобилности становништва, образовања, функционисања здравствене и социјалне заштите, радничких права...Зашто нико из опозиције не предложи конкретан план за децентрализацију Србије? Ако се то не спроведе што пре, ми ћемо изгубити и југоисточну Србију.
To je već prodato, samo nam niko nije javio.Зашто нико из опозиције не предложи конкретан план за децентрализацију Србије? Ако се то не спроведе што пре, ми ћемо изгубити и југоисточну Србију.
Mislim da vredi pricati o KosovuSmorili ste sa Kosovom ali stvarno. Dok vrtite izlizane priče po 100ti put evo ekipe koja ordinira.