Uspeo sam konacno da potpisem za Belog
Cekao sam sat vremena, odlepio i otisao istampao sam formulare i otisao kod notara Ive Sekulic Graovac, mislim njena kancelarija.
Dolazim tamo, dobar dan ja bih da overim potpis za podrsku za predsednicke izbore.
Molim??
Ja ponovim.
Pa to ne moze tako, stranka mora da zakaze, bla bla bla...
Ali ja nisam stranka (partija) zelim da pruzim podrsku i overim ovaj formular.
Prevrce ocima. Kako to mislite, pa mi ne mozemo da naplatimo overu 50 dinara to je samo na terenu.
Ali to je moje pravo da mogu nekog da biram i podrzavam, a cena jeste 50 dinara.
Samo sto me nije oterala u pm i tad sam namerno rekao a da sam dao podrsku Vucicu onda biste sve dosle da overite to.
Odugovlacile su sa tim, jako neprijatne i drske, to bih i razumeo da je zbog mene, ali nekoliko ljudi je doslo da sredi neke ugovore i prenose, ko zna koliko ce para da uzmu od njih a prema njima ko azdaje jbt. Da bi prekipelo liku koji je rekao da bi mogla da bude malo ljubaznija, a njeno objasnjenje kako nisam ljubazna, ja sam ovde od 08:45 a radno vreme mi je od 09:00, do sad mi je doslo 70 takvih danas kao vi?!? Ja stojim sa strane i gledam u soku kakvi divljaci.
Na kraju oni se smisle kako da mi naplate jer imaju valjda neki program gde unose te iznose, ali nije htelo da prihvati. I ova uzme blok racun da napise, druga mi daje overen papir ii licnu, i pitam da li je to sve? Ona kaze evo racun da vam se napise, da bi druga mrtva ladna ispred mene rekla ma boli me dupe za racun, koji ce mu k*** racun?!? Reko hvala vam na svemu, samo ako mozete vase ime da mi kazete pa da vas preporucim ljudima. Kakve pripravnice kamenjarke Boze sacuvaj...
Inace radim i ove godine u Agenciji za borbu protiv korupcije tako da cu imati uvid u to kako se pljackaju i koriste drzavni resursi u svrhu kampanje jednog coveka i kako zaposleni u drzavnim institucijama dele stranacki materijal u sred radnog vremena. Jos strasnije je to sto postoje neke informacije da ce ovaj nevidjenu pljacku izbora da sprovede jer nema teorije da pobedi u prvom krugu.
A radikali ne mogu u snovima (mada u Vucicevoj realnosti lako mogu) da imaju preko 10%. Najveci gubitnik ovih izbora jeste Radule, posle ovoga moze samo da stavi kljuc u bravu.