Šta je novo?

Izbori 2024

Ode Asad. Greota da ne pomenete i njega.
Много среће у Јевропи што су НАТО муџахедини победили. Биће после нарикања и уписивања у књиге жалости када опет дигну у ваздух неки воз или слупају авион.

Prosecni srpski desnicar nije nasao za shodno da izadje na ulice kada je Vucic de facto priznao Kosovo nemacko-francuskim planom.

Nijedan potez SNSa nije bio dovoljan da izazove revolt a bilo ih je puno koji su mogli da posluze kao okidac:

Povlacenje srpske policije, institucija sa severa, predaja Gazivoda, energetskog sektora, davanje pozivnog broja, ukidanje dinara, tablice...lista je naravno duza.
Da ne pominjem surovanje srpske liste / podrsku Haradinaju (bez srpske liste nije mogao da vlada).
Srpska desnica, i narod i stranacki predstavnici: duplo golo.
Desničari mrze proteste, pa ih mrzi i da sami organizuju svoje proteste sa svojim zahtevima, a umesto toga napadaju trenutne proteste jer nemaju još dodatne zahteve vezane za navedene teme. Ubiše se na tviteru (a i neki ovde) da nipodaštavaju blokade, umesto da se sami organizuju, jer ono, gle čuda pa mogu se održavati dva protesta istovremeno. Samo ih mrzi i lenji su, kao po pitanju Kosova. Dogodine u Prizrenu, a izgleda i dogodine na protestu. Dakle, nikad.

Ustala desnica!!!

1000016551.jpg

Dodao bih i litijum i masovno ubistvo u Novom Sadu kao sekundarne sad u ovom trenutku dok je ova situacija na Kosmetu. Najbolje je sad ne talasati!!!

Ljudi su kod nas prilicno jeftini.
Nemaju principe.
Na zalost ispalo je da su desnicari jeftiniji, a po pravilu terbalo bi da budu skuplji kad je odbrana nacije u pitanju.
Zavetnica, Jeremic, Palma i citava plejada politicara s desne strane se tako lako prodala.
Mozda zato sto ne mogu da nadju izvor prihoda kod zap. ambasada prodali su se prvom kupcu - SNS-u.

Levica, kakva je sada ne moze da izvrsi promenu u Srbiji, dok god je desna strana utopljena u SNS.
Nacionalisti i dalje mastaju o tome kako ce "Vucic na kraju da sve zah...be"
Zato su sadasnji protesti osudjeni na neuspeh, ako to ostanu protesti obrazovanijeg i urbanijeg dela stanovnistva, kao i 2023.
Sansa za neuspeh je i ponasanje leve opozicije koja je ocigledno preko americkih posrednika u dosluhu s rezimom.
Pogotovo zato sto je medijski i repersivni aparat apsolutno na strani radikala, bez pukotina, spreman da izvrsi najstrasnije zlocine bez razmisljanja.
Na RTS-u nema ostavki, nema nezadovoljstva, nema sumnji. Da ne govorimo o Pinku ili Politici.

Srbija je jedna od retkih drzava koja nema nikakvu elitu sa principima.
Narod se divi voiditeljkama sportistima koji su samo bedni zabavljaci (Djokovic)
Nema licnosti od ugleda i casti koje bi mogle da uticu na nesto i cija rec bi pokrenula stvari.
Crkva koja bi mogla da utice na neke ljude apsolutno je uz rezim slicno kao sto je RKC u Hrvatskoj skoro apsolutno bila ustaska 1941. - 1945.

За мост и хотел постоји основана сумња да се форсирану да се скреће пажња са Новог Сада.
hotel?

Poslednja izmena:
Opet bolje nego metak u glavu kao Njemcovu, ili smrt u zatvoru kao kod Navaljnog...
Nisam pripadnik nijednog navijačkog tabora, nije moj pristup kapiranju sveta. Iznosim mišljenje o nečemu i eventualno kritikujem ono što dobro poznajem, za šta mi 30+ godina života na Zapadu omogućuje. Ali izbegavam to da činim, upravo zbog nedostatka sagovornika koji bi imali ne samo razumevanje za takav pristup, već i kapacitet da se isti neguje u duhu tolerantne razmene mišljenja i iskustava.

Bez brige kolega, ovde preovlađuju drugačije strasti, koje će tvoja upadica sigurno da podgreje.

Bilo bi lepo da na forumu imamo i one koji su 30+ godina proveli u Rusiji, pa da iz njihovih usta čujemo šta ne valja tamo.

Avaj, mnogo više Srba hrli na Zapad, uvek bilo i biće, uprkos svemu..a o Rusiji se mašta sa bezbedne udaljenosti..

Poslednja izmena:
Bilo bi lepo da na forumu imamo i one koji su 30+ godina proveli u Rusiji, pa da iz njihovih usta čujemo šta ne valja tamo.

Avaj, mnogo više Srba hrli na Zapad, uvek bilo i biće, uprkos svemu..a o Rusiji se mašta sa bezbedne udaljenosti..

Zapad je dugo imao ogromnu prednost; svako ko je hteo da radi, sa bilo kakovm skolom, mogao je tamo da ima minimalne uslove za zivot, da nekako iznajmi stan, da ne gladuje, da se ne brine da li ce imati za odecu i cipele.
I ja sam isao na zapad, ne u Rusiju. U to doba o Rusiji se pricalo kao o zemlji mafije.

Nemoj tako, madr Raša cveta:
Minimalna plata im 200 i nešto evra, Car lično im obećava da će 2030.god. da dostigne 350 evra..Veći bdp po glavi imaju čak i Barbados i Kostarika..

Nemoj tako, madr Raša cveta:
Minimalna plata im 200 i nešto evra, Car lično im obećava da će 2030.god. da dostigne 350 evra..Veći bdp po glavi imaju čak i Barbados i Kostarika..
Na Bliskom istoku, u Siriji, radja se novi Kalifat. Ekipa koja odseca glave, spaljuje zive ljude i odseca zenams prste ako su im lakirani nokti, sada ima punu podrsku jevrejskih fanatika i liberalnog Zapada. Sekularna drzava koja je imala u sebi Site, Sunite, Hriscane, Druze i Alavite bice zamenjena salafistickom teokratskom drzavom. Snaga Angoksasonaca i Jevreja je u prljavoj igri. Kao da su srpski radikali.

Neciji stomak ne moze da podnese prljavu igru, a neciji krci kad je plata 200 E.
Sve je stvar ukusa.

Većina fakulteta u Srbiji je blokirana od strane studenata, a vi mlatite o gepolitici. Ne znam više da li ste zanesenjaci ili botovi. Nešto se dešava prvi put za ko zna koliko godina, a vi drvite o gepolitici dok vam se stvari pred nosom dešavaju-

Većina fakulteta u Srbiji je blokirana od strane studenata, a vi mlatite o gepolitici. Ne znam više da li ste zanesenjaci ili botovi. Nešto se dešava prvi put za ko zna koliko godina, a vi drvite o gepolitici dok vam se stvari pred nosom dešavaju-
Ne bi li bila pametnija bila blokada opstina, sudova, Bgd na Vodi, batinih restorana, trznih centara i pojedinih ambasada?
Meni blokada fakulteta izgleda kao nesto u organizaciji Sluzbe.
Nesto sto ne smeta rezimu, ja barem ne razumem kako neskolovanoj bandi smeta sto fakulteti ne rade.

(Inace moja cerka je takodje u tim blokadama)

Ne pratim baš dešavanja kod nas, isključio sam se kada sam ponovo video one "studente" da organizuju protest u NS. Samo me zanima da li je sada narodni protest i blokade ili je opet ista ekipa tu da organizuje i amortizuje nezadovoljstvo naroda po 10. put.

Vrh