Много среће у Јевропи што су НАТО муџахедини победили. Биће после нарикања и уписивања у књиге жалости када опет дигну у ваздух неки воз или слупају авион.Ode Asad. Greota da ne pomenete i njega.
Много среће у Јевропи што су НАТО муџахедини победили. Биће после нарикања и уписивања у књиге жалости када опет дигну у ваздух неки воз или слупају авион.Ode Asad. Greota da ne pomenete i njega.
Desničari mrze proteste, pa ih mrzi i da sami organizuju svoje proteste sa svojim zahtevima, a umesto toga napadaju trenutne proteste jer nemaju još dodatne zahteve vezane za navedene teme. Ubiše se na tviteru (a i neki ovde) da nipodaštavaju blokade, umesto da se sami organizuju, jer ono, gle čuda pa mogu se održavati dva protesta istovremeno. Samo ih mrzi i lenji su, kao po pitanju Kosova. Dogodine u Prizrenu, a izgleda i dogodine na protestu. Dakle, nikad.Prosecni srpski desnicar nije nasao za shodno da izadje na ulice kada je Vucic de facto priznao Kosovo nemacko-francuskim planom.
Nijedan potez SNSa nije bio dovoljan da izazove revolt a bilo ih je puno koji su mogli da posluze kao okidac:
Povlacenje srpske policije, institucija sa severa, predaja Gazivoda, energetskog sektora, davanje pozivnog broja, ukidanje dinara, tablice...lista je naravno duza.
Da ne pominjem surovanje srpske liste / podrsku Haradinaju (bez srpske liste nije mogao da vlada).
Srpska desnica, i narod i stranacki predstavnici: duplo golo.
hotel?За мост и хотел постоји основана сумња да се форсирану да се скреће пажња са Новог Сада.
Nisam pripadnik nijednog navijačkog tabora, nije moj pristup kapiranju sveta. Iznosim mišljenje o nečemu i eventualno kritikujem ono što dobro poznajem, za šta mi 30+ godina života na Zapadu omogućuje. Ali izbegavam to da činim, upravo zbog nedostatka sagovornika koji bi imali ne samo razumevanje za takav pristup, već i kapacitet da se isti neguje u duhu tolerantne razmene mišljenja i iskustava.Opet bolje nego metak u glavu kao Njemcovu, ili smrt u zatvoru kao kod Navaljnog...
Bilo bi lepo da na forumu imamo i one koji su 30+ godina proveli u Rusiji, pa da iz njihovih usta čujemo šta ne valja tamo.
Avaj, mnogo više Srba hrli na Zapad, uvek bilo i biće, uprkos svemu..a o Rusiji se mašta sa bezbedne udaljenosti..
Na Bliskom istoku, u Siriji, radja se novi Kalifat. Ekipa koja odseca glave, spaljuje zive ljude i odseca zenams prste ako su im lakirani nokti, sada ima punu podrsku jevrejskih fanatika i liberalnog Zapada. Sekularna drzava koja je imala u sebi Site, Sunite, Hriscane, Druze i Alavite bice zamenjena salafistickom teokratskom drzavom. Snaga Angoksasonaca i Jevreja je u prljavoj igri. Kao da su srpski radikali.Nemoj tako, madr Raša cveta:
Minimalna plata im 200 i nešto evra, Car lično im obećava da će 2030.god. da dostigne 350 evra..Veći bdp po glavi imaju čak i Barbados i Kostarika..
Ne bi li bila pametnija bila blokada opstina, sudova, Bgd na Vodi, batinih restorana, trznih centara i pojedinih ambasada?Većina fakulteta u Srbiji je blokirana od strane studenata, a vi mlatite o gepolitici. Ne znam više da li ste zanesenjaci ili botovi. Nešto se dešava prvi put za ko zna koliko godina, a vi drvite o gepolitici dok vam se stvari pred nosom dešavaju-
Ne razumem komentar, jel i Šolc talasa? Objasni mi da razumem, glup sam brt.Teško.
Politiko: Vučić u utorak sa Šolcom razgovara o rudarenju litijuma
Portal vesti "Politiko" piše da će Aleksandar Vučić u Nemačkoj razgovarati s kancelarom Olafom Šolcom o "održivom rudarenju litijuma".n1info.rs