Šta je novo?

Izbori 2023

To je neki izdajnik na nivou Cpc (Miras) ili Hrvatske pravoslavne crkve. Otpadnik unutar novostvorene ili malo poznate NVO. Takvima se ne pridaje paznja. Ko da bismo u Subotici osnovali Srpsku Katolicku Crkvu i sve Sokce, Bunjevce i Hrvate proglasili Srbima katolicke vere na krilima ove lukave improvizacije
 
To je neki izdajnik na nivou Cpc (Miras) ili Hrvatske pravoslavne crkve. Otpadnik unutar novostvorene ili malo poznate NVO. Takvima se ne pridaje paznja. Ko da bismo u Subotici osnovali Srpsku Katolicku Crkvu i sve Sokce, Bunjevce i Hrvate proglasili Srbima katolicke vere na krilima ove lukave improvizacije
Пажња се мора придати због илегалног упада у цркву која је у власништву СПЦ у Подујеву.
 
Ako je u pitanju Samodreza, onda je jasno kolika je to provokacija.
 
Није Самодрежа, већ црква Светог Архангела Михаила, где је по предању тело кнеза Лазара заноћило након боја пре преношења у Раваницу. Албанци је зову Киша Лазарити, Лазарева црква.
 
 
Колоризовано
Прилог.jpg
 
Screenshot_20231130-091038.png

Najneprofesionalnije novine. Prvo zabraniti njih, pa NOVU S, zatim Pink pa N1. Inače i novine SNS-a su se zvale, a možda se još uvek zovu ,,SNS informator'', ulogu stranačkih novina su izgleda u potpunosti predali Draganu J. Vučićević.
 
A Danas je inace odlican, realan i uravnotezen portal? Svako gura svoje iz interesa, ne iz dubine dobre duse, pravicnosti i altruizma.
Danas bar prenese i izjave SNS-ovaca, iako su im tekstovi uvek protiv njih. Na b92 izjave opozicionara mozes da cujes samo u formi jedne do dve recenice istrgnute iz konteksta, ako i to. Redovno na primer prenesu 'odgovor' Sinise Malog nekome iz opozicije na pet strana bez da igde moze da se procita makar deo izjave na koju ovaj odgovara, potpuno bizarno.
 
Ја сам малтене и престао да читам домаће портале јер су вести на њима типа

Б92:

Мали одговорио Никезићу: Ви када сте били на власти Србија није имала зараду од руских избеглица услед рата у Украјини

Политика:

Србија у последњих година једна од топ 35 европских земаља по економском расту

Данас:

Саговорник Данаса: Одбијање државе да кречи Центар за културну деконтаминацију још један пример великосрпског национализма који трује србијанско друштво (лични став)

Курир:

ЕКСЛУЗИВНО: Хрватска председница јаше српског пастува! *

Блиц:

Без коментара

1701335720948.png


*узјахала коња пореклом из Србије на некој фарми са 14 година
 
Sa Informerom bar od samog pocetka znamo na cemu smo. Gori su npr B92 koji i dalje ima posecen portal na koji su ljudi navikli, a koji je cisto SNS glasilo kao i Informer.
Za b92 mi je neopisivo krivo, samo sam njih čitao godinama dok nisu prodati i onda postali deo režimakog propagandnog sistema. Sad samo bacam oko na naslove na time.rs da otprilike vidim šta se dešava.
 
najobjektivniji sajt za vesti je NSPM.
Oni jedini daju istinu van okvora zadath od strane kolonijalne uprave ili Sluzbe.
 
Није баг, једини на први поглед личе на класичан општеинформативни портал.
Е сад, на други поглед...

У Србији нема квалитетног медија општеинформативног типа. Нула. По томе смо европски куриозитет и срамота.
 
Od tebe sam ocekivao nesto pametnije da kazes.
Ti si ipak high end kadar.
Na NSPM je bilo more tekstova koji su kritikovali rusku vlast, a narocito ruskog ambasadora u Srbiji.
Pa i N1 prenosi redovno izjave koje kritikuju Hila: 
Imam bag da ulazim na b92 i ne mogu da ga se resim. Kad nesto hocu da vidim, ruka sama automatski kuca slovo b, iskace b92 i ja ulazim na sajt. Jbg, decenijama sam citao.
I ja za opste vesti prvo pogledam njihovu aplikaciju, samo da preletim preko naslova.
 
Vrh