Šta je novo?

Izbori 2024

Screenshot_20220611-154600.png
Screenshot_20220611-154600.png
 
Nek' Srbija onda odustane od kandidature za EU ako nije u stanju da ispuni to sto se trazi u pregovarackim poglavljima.

Inace, sto se tice vucicevog ili bilo cijeg kmecanja/zalbi na neke ''pritiske'', niko im nije kriv (vucicu & co.) sto po svaku cenu hoce da budu na vlasti i u foteljama.
Potpuno sam saglasan, kandidati smo već 11 godina, i od toga nemamo ni k***a. Imamo samo štete, koliko i od SSP-a( Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju), kojeg jednostrano primenjujemo i svake godine izgubimo po dve linije beogradskog metroa od carina koje smo ukinuli.
 
Par ''spontanih pitača'', jedan je čak i iz Makedonije. Nema pametnija posla nego da se dopisuje sa srpskim ministrima...
Sliniša.jpg
Samo ovakve svinjarije su mi više nego dovoljne da uvek radim protiv njih, pa sve i da od Srbije naprave Švajcarsku (a što se nikad neće desiti).
 
Ali i "mi" smo radili neke hladnjače... Hajde da krenemo dalje od toga, već stasavaju generacije koje nisu bile ni rođene za vreme rata, a odgovornost za to zlo je podeljeno... Nismo samo mi ti koji su propatili, propatili su i drugi zbog nas...
Naravno. MIlosevic je radi glasova kosovskih Srba drzao Albance pod represijom.
To se i njemu i Srbiji obilo o glavu.
Primetite da je i u tom slucaju sve bilo zrtvovano za vlast.
 
Inače, odakle ti to da su Sralo, Svinjformer i Antisrpski Lelegraf "proruska" glasila? Oni su provučićevski, a ako je Vučić "rusofil", ja sam onda drugosrbijanac krugodvojkaš.
Pogledaj naslove i kako su veličali Putina i kineze pre ovoga u Ukrajini i biće ti jasno kako su proruska glasila.
Večernje Novosti ne pominjem, oni su glasilo FSB
 
Ништа чудно, ПОКС је сателитска странка вешто убачена у десни опозициони ешалон.
 
Stanić je navodno isključen iz POKS-a pre nekoliko dana i tražili su da im vrati mandat. Svejedno, ne verujem ni jednom od njihova dva krila, jer im je bliska politička prošlost izuzetno sumnjiva, a stavovi po ključnim nacionalnim pitanjima vrlo nejasni.

Glasao sam za Dveri na parlamentarnim izborima, ali sam se nadao da će sa njihove liste u skupštinu ući što više dverjana, a što manje poksadžija. I dalje smatram da bi mnogo bolji rezultat postigli da su se pre izbora udružili sa DJB-om, oni su sada barem jasni da su protiv EU i NATO, a od POKS-a još nismo čuli jasan i nedvosmislen stav o EU.
 
Bio sa sarkastican naravno. Bilo bi suvise ocigledno da (po svojoj tradiciji van beograda) citav odbor dss-a ili poksa preleti u sns, ovako ce samo da muzu sapic 2.0 varijantu kad zatreba za neko glasanje ili proberu kandidata za prelet
A salonski cetnici iz kruga dvojke su dokazano dobri kadrovi.
 
Za situaciju u gradskoj i ostalim skupstinama najvise su krivi onikoji su bili protiv bojkota izbora.
Trebalo je da SNS i sateliti imaju 100% poslanickih mesta, ali to ne bi bilo legitimno, bila bi to jednopartijska skupstina.
Jesenas, amabasade su od Djilasa, Jeremica, Veselinovica, Zelenovica i slicnih spodoba zahtevale da se obezbedi legitimsnost i to je obavljeno.
 
Nego, MC, šta kažeš ti na ono miniranje brda iznad stambenih zgrada u Majdanpeku? Nisi to pominjao, iako često pričaš i o ekologiji i o ljudskim pravima.

Ja pretpostavljam da su Ameri u pitanju. Kod njih ljudski život ne vredi ni pišljiva boba. Kinezi nisu sigurno, oni vrednuju živ... oh, wait...
 
I ovo si prećutao ili izostavio...


Kinezi ti kolonizuju zemlju, omraženi Moramo vraćaju neiskorišćene pare... Pa koga ćemo sada da mrzimo lebac mu ražani...
 
Nego, MC, šta kažeš ti na ono miniranje brda iznad stambenih zgrada u Majdanpeku? Nisi to pominjao, iako često pričaš i o ekologiji i o ljudskim pravima.

Ja pretpostavljam da su Ameri u pitanju. Kod njih ljudski život ne vredi ni pišljiva boba. Kinezi nisu sigurno, oni vrednuju živ... oh, wait...
Narod dobri je glasao za sve to (radikale, SePSu, ''celicno bratstvo''), sada neka trpi i ne kuka...
 
Kako kazuje jedno moje saznanje - a nije baš od neupućenog čoveka - ceo Majdanpek bi mogao da se seli.
 
Како може неко ко је избачен из странке да има мандат у Скупштини Града ако му је мандат дат као члану странке? За њега лично није нико гласао већ за партију? Ваљда и да пређе у СНС то не мења број мандата које је СНС добио. А ако је на страни СНС-а а у ПОКС-у то ваљда значи да је ПОКС званично у коалицији са СНС-ом иначе би избацили посланика који је у спрези са СНС-ом?
 
Vrh