Šta je novo?

Izbori 2024

Mislim da će biti ogromna izlaznost, jer iz nekog, meni nepoznatog ali dobrodošlog, razloga cela moja familija izlazi na izbore. Na neke sam pokušao da utičem za koga da ne glasaju, a za neke znam da sigurno neće glasati za onu usnatu spodobu. Samo još ja da popijem kafu, spremim se i odem da glasam u prostorije Udruženja Srba u Austriji.

Biće danas lep dan.
 
20220403_120822.jpg



Kažu mi starije komšije da je veća izlaznost na Banji nego 2000-te, čekao sam skoro 1h..
Isto tako saznah da napRdni talog nikad nije pobedio u naselju, ali nas *ebu Slanci, Veliko selo & Višnjica..
 
На Галеници пребијен Павле Грбовић. По писању медија, напали га момци са којима се расправљао због тога што су носили паралелне спискоме. Ако ништа друго због овога ову пашчад морамо отерати.
 
Ех сад, ако Сланци и Велико Село (зашто они не гласају код себе?) могу да претегну, то је већ неки знак за само насеље...

У Учитељском никад јачи ред. Занимљиво ће бити...
 
U Mirijevu, konkretno OŠ "Pavle Savić" takođe kolaps zbog glasanja, a ni u vrtiću "Sunce" nije bolje. :) Energija koja se oseća među ljudima je neopisiva. Tačno po faci znaš otprilike ko za šta glasa - a onih sa Vučića je baš, baš malo!
 
U Stepa naselju glasa se u skoli u vise ucionica, oko pola sata je cekanje za glasanje a kad sam bio bilo je oko 200 ljudi koji su cekali da glasaju.
 
Prosao sam pored sedam birackih mesta, svuda su ogromni redovi.
 
Ok, dobro, veće će mi zadovoljstvo biti da vidim Vučićevu mafiju kako pati od zadovoljstva što je opozicija zasluženo kažnjena.
 
"Kandidat za odbornika koalicije "Moramo", Miloš Vučković, napadnut je ispred biračkog mesta u Ulici Pante Srećkovića, kada je pokušao da spreči vođenje paralelnih spiskova od strane aktivista Srpske napredne stranke." :oops::oops:
 
Jbt. Pisite na pp ako treba negde da se dodje.
 
 
Jbt. Pisite na pp ako treba negde da se dodje.
Немој молим те, ти седи кући кад је то боља опција

Свакако је битније да казнимо опозициону странку што су предложили соларне панеле на крововима него да срушимо зло које бије недужне људе како би крали гласове
 
ĆНемој молим те, ти седи кући кад је то боља опција

Свакако је битније да казнимо опозициону странку што су предложили соларне панеле на крововима него да срушимо зло које бије недужне људе како би крали гласове
Necemo sad.
 
Vrh