Šta je novo?

Izbori 2024

Занимљива личност, професор физичког, бивши полицајац, бизнисмен, функционер и отворено амерички човек, велики противник Русије.
 
Basta_684x940



🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 
Коначно имамо владу без малигног руског утицаја.
 
Zanimljivo da je i Pašić slao sina na zapad još tada a ne u Rusiju.
Pašić je slao sina na zapad, ali nije mazohistički ponavljao da su nam Britanija, Nemačka i Austrougarska "prijatelji", i pristajao na njihove ucene i ultimatume dok je bio na vlasti.

Nemačka tridesetih je imala univerzitete na koje bi svaki roditelj poslao svoje dete da se školuje, da li to znači da je njena politika bila blagotvorna po čovečanstvo?
 
Beki, imaj milosti, sanjaću tu glavu noćas:ROFLMAO:... No, šta je tu je, polažem sve nade u novu ministarku za energiju, ovaj, energetiku:
dubravka-negre-4.jpg
 
Била влада у балансу, Зока-Вулин, сад тег превгнуо на НАТО страну :)
 
Ja kad vidim sliku, pomislim, ovo je covek koji ce spasiti i podici nasu privredu!
 
Beki, imaj milosti, sanjaću tu glavu noćas:ROFLMAO:... No, šta je tu je, polažem sve nade u novu ministarku za energiju, ovaj, energetiku:
dubravka-negre-4-jpg.147503
6zeve8L.gif

Pre nego što mi neko kaže ''ali i ova je isti plaćenik kao Zmihajlovićka'' ili ''ova će biti isti štetočina kao Grčić''...
To je u redu i s tim se slažem. :D Ali manje me iritira kada gledam ovu kako klepeće unapred naučene recitacije nego da gledam i slušam ova dva skota:
images

161587_grcic01-telegraf-emil-conkic_f.jpg



Znači, na**bavamo svakako. Zemlju nam vode psihijatrijski slučajevi i gluperde, tu nema šta. Samo što makar ne moram da gledam dvoje odvratnih krmeta, jednu feminazi ja-sve-znam-najbolje kalašturu i drugog svinjara seljobera sa Ibarske magistrale. Ovako me s ovom bar oči neće boleti a možda ću i manje psovati u televizor. :D

P.S.
Još kad bi Furiozni patuljak iz Kremlja stavio nekog drugog umesto onog Bajatog krmeta... Doduše, kada vidim Ruske žene u politici... možda je i bolje da nam ne šalju nikoga od svojih... Jedna Zaharova, Margarita Simonjan (ili kako god se izgovara, zabole me) i Valentina Ševčenko su dovoljne za ovaj svet. Više nego dovoljne. :poop::LOL:
 
Poslednja izmena:
power couple
Kristof, koji je rođen u Francuskoj, iza sebe ima veoma uspešnu poslovnu karijeru. Završio je koledž u Oksfordu, radio je kao advokat, ali i kao menadžerski savetnik i izabrani predstavnik osoblja u Evropskoj investicionoj banci. To međutim,nije sve.

Kristof je osnivač i generalni partner u Western Balkans Private Equity Fund, ali i vlasnik firmi Kovidor International i DND – Razvoj nekretnina.
 
Poslednja izmena:
Ево и у Подгорицу паде власт (ако се мери према доприносу граду, и без ваљаног разлога). Београд је стварно на претходним изборима показао да је авангарда на Балкану, изгласавши Гангулу што директно, што преко Вучићевих сателита. Свака нама част... и вјечнаја памјат.
 
Svi se gadimo ove vlade, ali nema nas na ulici.
Ne osnivamo organizacije koje bi jednog dana mogle da sprece ovakvu sramotu.

Znaci, ne smeta nam mnogo.
 
Za kanister ekipu omiljeni period :)

 
Данас преноси шта пишу медији из сусједства који се преко Дојче веле позивају на уредника Београдског Времена :ROFLMAO:
 
Gle cuda odzavetovase se


Oni su naveli da kategorički odbijaju da ih predvodi osoba koja je postala „glavna zvezda medija koji su pod otvorenom kontrolom zapadnih centara moći“, da se protive političkim kalkulacijama u borbi za očuvanje srpskih nacionalnih interesima i da se ograđuju od zajedničkih proglasa sa onima koji su dokazali „da nisu na strani srpskog naroda“.

Pa jos veceg, ce da padne prelet u SNS
 
Колико у овој земљи има људи којима је главни занат да буду срболози и бранитељи народних интереса а ништа паметно или продуктивно нису урадили за њу и за свој народ

Градилишта стоје полупразна али армија посланика и професионалних политичара се кољу и свађају ко је амерички пас послушник због кога земља не напредује брже а ко националиста и погани издајник пролетеријата
 
Градилишта стоје полупразна али армија посланика и професионалних политичара се кољу и свађају ко је амерички пас послушник због кога земља не напредује брже а ко националиста и погани издајник пролетеријата
Dace bog da sva Vesiceva gradilista stanu.
 
Vrh