Kako vi vidite i komentarišete ovaj potez Stanislave Pak? Jel moguće da ona zna, ili vidi, nešto što mi ne znamo?
Ja sam često pesimista, pogotovu kad se radi o šansama da se ovaj narod (zbog velikog procenta debila) otrese Nelečenog. Zato i pitam ovde, da čujem još mišljenja, i da vidim da li ima još ljudi koji ovo možda vide kao znak da je SNS brod počeo da tone?
Без оваквих потеза нема ни пада СНС-а, тако да не треба да их дочекујемо на нож, већ да се радујемо оваквим вестима. Секта је сватила да се осипа па покушава уценама да доводи нека велика имена са мањком мозга (Типсаравић, Томашевић ...). Кажем са мањком мозга с обзиром на тренутак у ком ускачу у брод који тоне.
То што се радујем потезима Станиславе, Шормаза па и Зокине не значи да би се радовао да им понуде неку функцију. На месту опозиције би увео неки незваничан мораторијум од 5 или више година на било какве фунције било у странци, било у евентуално некој будућој власти свих ових пребегуља а после ако се покажу да вреде, што да не. Што се тиче Зоке, мислим да је она завршила своју политичку каријеру овде без обзира на подршку "некога са запада". Шормаз мени није оставио толико негативан утисак, а о Станислави скоро ништа не знам.
У сваком случају нисам за то да се суди некоме само зато што је био члан неке странке (или СНС секте). Причам како о званичним судовима тако и о суду јавности. Искључиво директно учешће и степен тог учешћа у коруптивним деловањима треба да буде параметар за било какве судове. Наравно не треба занемарити ни све речи које су изговорене у јавности. Сва неоснована пљувања са јединим аргументом "Ја сам у СНС-у и могу да лажем и пљујем колико хоћу" требе негде забележити и по потреби пуштати када СНС изгуби ту моћ. Искрено се не сећам за Шормаза да се истицао у тим пљувањима што не могу рећи за Зорану.