Mene zanimaju dve stvari:Pa ljudi, ta drag imena su uvek neka fora ili referenca! Ovde kao zensko ime "Ostroga", prezime "Mi", mislim da malo previse pokusavate da intelektualizujete svoje gadjenje prema necemu o cemu imate jako malo znanja. "RuPaul's Drag Race" je vrlo uspesna fransiza sirom sveta, sa desetinama sezona, gledaju je milioni ljudi, a vi ste odjednom tek otkrili da ovo postoji? Ovo je kao Karamela ili oni likovi iz Audicije ili Vlasta Velisavljevic u "Maloj nocnoj muzici", nije toliko ozbiljno. Posebno jer je ta vrsta humora nekad i katarzicna u drustvu gde te maltretiraju ceo zivot ako si feminiziran, ovo je gotovo inat. Hvatate se za slamke, bukvalno. Mozete i da smatrate za sebe da niste homofobi, i da opet napisete nesto homofobicno. I to je ljudski.
Otvaranje poglavlja zavisi od EU, a ne od Srbije. Jedino za Srbiju postoji poglavlje 35 u kojem EU od nje traži da se odrekne dela svoje teritorije, čiju secesiju inače ne priznaje ni 5 zemalja članica EU. Kada je Hrvatska pregovarala sa EU, prva je rekla da neće ući u EU ako se od nje bude tražilo da se u korist Slovenije odrekne Piranskog Zaliva, koji je inače jedna malecna uvala od nepuna 2 kilometra, a ne 15% cele države. Ako smo pali toliko nisko da Hrvati imaju više nacionalnog samopoštovanja i dostojanstva od nas, onda zaista i zaslužujemo da nestanemo kao narod.
Deo evropske porodice su i Rusija i Belorusija, a sigurno nije deo Amerika čija kolonija je EU. Mi smo među najstarijim članovima evropske porodice, ali nećemo valjda brkati Evropu i EU ?
Politička klima u kojoj sve zemlje Višegradske Grupe odbijaju direktive iz Brisela nije "trenutna", to traje već godinama. Kao što nije trenutna ni odluka vodećih zemalja EU da od bilo kakvog proširenja nema ništa najmanje do 2035. godine,a možda ni tada. Izgubili smo već četvrt veka na evropsko puzanje bez alternative, koliko još godina treba da izgubimo?
Ako misliš da su jedina opozicija stranke koje kritikuju režim da nije dovoljno proevropski, to je tvoja stvar. Ja toj opoziciji ne pripadam, protiv nje sam bio onda kada je bila na vlasti, iz potpuno istih razloga zbog kojih sam i protiv današnje vlasti.
Kailan je vec pisao, ali da jos jednom kazemo, ne podrzava njih MORAMO, nego ta zajednica sa tim nastupom podrzava NDMBGD promotivno i finansijski. Malo si lose shvatio situaciju... Je l' treba sad da odbiju donaciju da bi bili dovoljno "cisti"? Sto kaze Bender, svakom ce se naci dlaka u jajetu, pa tako i ova donacija nekog turbofolk dela LGBT zajednice...Koliko ja vidim oni imaju neki nastup koji podrzava koalicija Moramo. Dajte, molim vas, da ode neko na taj dogadjaj i da stavi ruku na srce i kaze sebi iskreno da li se za to borimo. Sta su Vucic i SNS pogubni po Srbiju samo zbog ekonomske politike, Briselskog sporazuma i takvih stvari?
Meни је невероватно колико је опозиција неспособна да искористи све очигледне мане и грешке актуелне власти у своју корист. Буквално сваки локал има неки проблем који је ћушнут под тепих и они уместо да се фокусирају на то и локално агитују они се баве глупостима.Sa ovakvom opozicijom Vučić može da se igra još 30 godina, neverovatno je koliko navode vodu na njegovu vodenicu. Suviše "slučajnosti"..
Tacno. I sustina je da narod u veicni nije nezadovoljan. Nikad nije Srbija imala vlast ovako blisku vecini gradjana, po mentalitetu i shvatanjima.Sa ovakvom opozicijom Vučić može da se igra još 30 godina, neverovatno je koliko navode vodu na njegovu vodenicu. Suviše "slučajnosti"..