Не знам зашто не могу да се виде сви постови од отварања налога на форуму.
Uvedeno je sa prelaskom na novi forum, a čini mi se da je to bilo zato što se povećao broj kukatora i muljatora koji su molili administratore da im se omogući skrivanje svih prethodnih pisanja, jer se dešavalo da im drugi članovi iskopaju sve što su bili odvaljivali ranije, pa da se to upotrebi protiv njih. Da se razumemo, ovde ne impliciram na gorana, to je bilo još pre nego što je goran bio član. Još za vreme starog foruma, bilo je par članova čiji postovi i istorija ne bi mogli da se vide.
Naravno, ja razumem da kako ljudi idu kroz vreme, menjaju se i oni i njihovi stavovi. I kako se menja i sam grad ili država, tako se isto menjaju i stavovi. Primera radi, ja sam imao grozne stavove o jednom Prokopu pre 5 godina jer je tada bio poludovršen i nije delovalo da će ga ikada završiti. U međuvremenu sam, sa promenom stanja i okolnosti, promenio i stavove. I da mi sad neko iskopa post iz 2018. u kome kažem ''neće se to nikad završiti'', javno ću da priznam da sam pogrešio i da menjam stav u skladu sa novim okolnostima.
Ali imaš ljude koji su pisali takve nebuloze, ili naručene stvari, da su počeli da se zentaju od svega iz svoje prošlosti. Pa se iskamčilo to da više nikad nikome ne može da se gleda dalje od 7 strana unazad (što je smejurija, to je svega oko 150 postova unazad). A onda se još dodatno iskamčilo da sad svako može da zaključa i sakrije svoj profil i svoju istoriju. Ja kad naiđem na takve profile, automatski mi padaju u očima zbog toga. Više poštovanja bih imao prema nekome ko je nekada iskreno govorio da je Zemlja ravna pa se posle koriguje i izvini, evoluira i sazri, nego prema nekome ko nikad nije govorio iracionalne stvari, ali je govorio neistine i ko usled svoje umišljenosti ili nečasnih namera, želi da se onemogući provera šta je nekada pisao i zastupao. Ali jbg, to je sad neki novi trend i nova škola misli.
P.S.
Naravno, ima i pregršt onih koji skrivaju profile baš zbog ovoga što si ti rekao - da se ne bi videlo da o gradu i društvu ne pišu ništa, već da su ovde samo radi politike i agende.